21. kolo
18.01.2013 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Évian Thonon Gaillard 0:0

Fotbalisté Lyonu odmítli na čele vytvořit si až pětibodový náskok před druhým PSG a po remíze 0:0 se zachraňujícím se Évianem Thonon Gaillard se znovu musí strachovat o průběžné vedení. Hosté odehráli na Stade de Gerland takticky výbornou partii, navíc je mezi třemi tyčemi podržel gólman Andersen.

Kouč Remi Garde před utkáním varoval své svěřence, aby proti až osmnáctému týmu tabulky neusnuli na vavřínech. Tuhle filosofii vlastně svým hráčům vštěpil, vlastně jim může vytknout jen jednu záležitost a tou je samotná koncovka. Nejprve zahrozil Biševac po rohovém kopu Gourcuffa, vychytal ho ovšem Andersen.

První poločas toho jinak moc nenabídl, Lyon měl více míč na kopačkách, očividně držel taktovku hry, jenže v mnoha případech chyběla finální přihrávka. Na druhé straně naopak mohl skórovat hostující Sagbo, jehož hlavičku vytěsnil až gólman Vercoutre. Největší možnost OL pak spálil Bastos, jenž po nádherném pasu od Gourcuffa ztroskotal na parádním zákroku Andersena.

Po přestávce se mohl prosadit Lacezette, Malbranque mu přitom po úniku po levé straně celou šanci připravil, jenže domácí záložník pak minul u vzdálenější tyčky samotnou bránu. Andersen si následně poradil i s pokusem Argentince Lisandra Lópeze, proti němuž předvedl další kousek ze svého umění.

Čím více se blížil konec utkání, tím větší křeč jsme ve hře Olympiqueu mohli rozpoznat. Évian naopak ještě více zabetonoval svou defenzívu, která soupeře pouštěla do sporadických možností. Poslední vážnější střelu vyslal směrem na branku Andersena záložník Grénier, zamířil ovšem jen nad břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Langi

3-1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Lyon

Reagovat
Langi

blbci

Reagovat
Recoba Inter

další zklamání v mé sázecí kariéře, to udělali snad naschvál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele