12. kolo
30.10.2011 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Lille OSC 0:0

Mistrovské Lille nenašlo za devadesát minut recept na obranu Valenncienes a na Stade du Hainaut jen remizovalo 0:0. Domácí měli po celý zápas více ze hry, Lille bylo až na výjimky směrem dopředu neškodné.

Zápas přitom nudnou remízou skončit nemusel. Eden Hazard si šikovně kličkama proklestil cestu přes domácí obranu, jenže v závěru narazil na brankáře Penneteaua. Valenciennes se osmělilo o čtyři minuty později, střela Foueda Kadira skončila na vynikajícím Landreauovi. Brankářská jednička LOSC měla další práci po půlhodině hry, Colade vypálil rovnou z první a vlastně Landreaua překonal, nedokázal však trefit prostor mezi třemi tyčemi. Překvapivě aktivnější domácí pokračovali ve snažení, Kadir ani Aboubakar neuspěli.

Lillé toho na půdě Valenciennes moc nepředvedlo. V 61. minutě měl zase práci Landreau, ale ani střelu Carlose Sanchéze za svá záda nepropustil. Až čtvrthodiny před koncem se znovu ozvala belgická hvězda Eden Hazard, bohužel pro hosty trefil přesně náruč Pennetaua. Na posledních třináct minut poslal hostující kouč Rudi Garcia do hry Joa Cola, jenže ani on hru nikterak neoživil. Valenciennes tedy remizovalo s obhájcem prvenství 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

domaci neprohrají....10....... tip 1:1

Reagovat
Veselac

zase mi vychází plichta, možná výhra Lille o gol....tip X...1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele