13. kolo
06.11.2011 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Stade Rennes - Valenciennes FC 1:1

Rennes nedočinilo poslední tři porážky z Evropské ligy, Ligue 1 a Ligového poháru ani doma proti Valenciennes. S šestnáctým týmem tabulky pouze remizovalo 1:1. Hosté naopak zopakovali dobrý výkon z minulého týdne proti Lille a po vyrovnávací trefě Gomise, jenž odpověděl na gól Kembo-Ekoka, si odváží bod.

Oba týmy se snažily hrát směrem dopředu, to jim nikdo odpárat nemůže. Ve 4. minutě pálil z voleje zpoza vápna Montaňo, v bráně se však vytáhl gólman Penneteau. Na druhé straně po čtvrthodině hry založil pěknou akci Aboubakar, který pak přihrál Kadirovi, jeho lob ale vyrazil do bezpečí brankář Costil.

O pět minut později Rennes rozvášnilo vstřelenou brankou své fanoušky. Postaral se o ní Kembo-Ekoko, jehož do vápna svou přihrávkou uvolnil Pitroipa, renneský forvard si pak poradil s M. Traorém a levačkou vymetl horní růžek Penneteauovy svatyně. VA ovšem srovnalo záhy za devět minut.

Danicův centr z rohového kopu se dostal se štěstím ke Gomisovi, který se s ničím nemazal a z blízkosti zamířil do sítě. A to Rennes mohlo v 50. minutě utrpět ještě jeden úder a to opět po rohu Danica. Tentokráte jeho pas vybídl u bližší tyče Angouau, hlavou ovšem zamířil jen o kousek mimo prostor mezi třemi tyčemi.

Domácí měli první větší šanci druhé půle po akci Féreta, který po svém vhazovaní našel mezi dvěma obránci Hadžiho, jeho střelu však dokázal zlikvidovat Penneteau. Féret s Hadžim zakombinovali spolu ještě jednou, tentokráte však pokus prvního jmenovaného zablokoval Mater. Nic na konečném skóre nezměnil ani nepřesně mířící Cohade.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
cetto

achjo .( tak to vypadá že po slušném startu se budeme zase plácat někde uprostřed tabulky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele