3. kolo
20.08.2011 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Stade Brestois - Olympique Lyon 1:1

Ani napotřetí se Brestu nepodařilo urvat vítězství, i napotřetí uhrál jen remízu. Přesto může být za výsledek 1:1 s Lyonem celkem spokojený, byť měl tento souboj skvěle rozehraný. Lesoimer v první půli vsítil gól na 1:0, hostující celek však nakonec i bez vyloučeného Koného zásluhou Gomise rovněž skóroval.

Domácí vstoupili do zápasu velmi dobře, Lesoimer totiž již po dvanácti minutách načal proti favoritovi utkání účet. Larsen Touré sklepl po centru Grougiho míč pro domácího záložníka, který střelou od tyče a za brankovou čáru překonal gólmana Llorise. Lyon mohl odpovědět Kälströmovým přímým kopem, s ním si však poradil brankář Elana.

Na druhé straně naopak mohl navýšit vedení jinak dobře hrající L. Touré, jeho přízemní pokus však nyní Lloris polapil. A reprezentační gólman Francie musel být v pohotovosti i nadále, jen s velkými problémy vyrazil do bezpečí dělovku šikuly Rouxe. Ani po přestávce se pro OL nevyvíjely věci úplně podle přestav.

Po hodině hry totiž hrál o deseti, Sidy Koné zajel oběma nohama surově do Rouxe a nemohl vidět nic jiného než červenou kartu. Přesto se hostům v 69. minutě podařilo alespoň vyrovnat, Gomis proměnil dobré počínání Pjaniče v branku. Nakonec si Lyon mohl odvézt i všechny body, jenže Bastosova rána letěla těsně mimo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Přiklanel bych se k Lyonu ,takze TIP 2

Reagovat
smazaný uživatel

0 x 1-1

Reagovat
juninho8

dufam teda ze to Lyon zvladne...v Kazani to bude mat sice tazke ale predsalen uz maju nejaky naskok a oni sami by mali vediet aky dolezity je start do ligy...v minulej sezone sa im to vypomstilo...

Reagovat
juninho8

pjanic,sidy kone a belfodil v zaklade

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele