33. kolo
21.04.2012 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Montpellier HSC - Valenciennes FC 1:0

Fotbalisté Montpellieru i po tomto kole zůstanou v čele tabulky. Byť o záchranu bojující Valenciennes skolili jen jednou brankou Souleymaneho Camary ze samotného začátku zápasu, na hřišti byli po celou dobu jasně lepším týmem a brankový rozdíl mezi oběma týmy mohl být klidně i vyšší. Hostující celek je třináctý se čtyřbodovým náskokem na sestupové pásmo.

HSCM si lepší start do zápasu ani nemohl přát. Domácí fandové se totiž už v 5. minutě radovali se svými miláčky, jakmile Estrada uvolnil Belhandu a po něm jeho centr tečoval do brány Camara. O sedm minut později mohl navýšit náskok Utaka, který si zpracoval krásně na prsa dlouhý pas, následně ovšem jeho střelu zablokoval jeden ze soupeřových obránců.

Hosté se do první šance zápasu dostali zhruba po dvaceti minutách hry. Pálit z dobré pozice mohl Dossevi, k jeho smůle se mu však do pokusu vložil bránící Bedimo. Závěr prvního dějství patřil domácímu mužstvu, v nejlepší možnosti se přitom ocitl Bedimo, jeho střela se však zastavila o boční síť Penneteauovy brány.

Ve druhé půli se VAFC směrem dopředu nijak nezlepšilo. A mělo velké štěstí, že mu soupeř nepřidal do ranečku na cestu domů ještě nějaký ten gól. Držel ho přitom skvělými zákroky Penneteau. V 54. minutě na něj nevyzrál nejlepší střelec Ligue 1 Giroud a poté byl francouzský útočník o dvanáct minut později frustrovaný znovu.

Po centru Bocalyho totiž jeho hlavičku vytěsnil hostující brankář na výbornou. Giroud si na něj hodlal vyšlápnout i o pár chvil později, jenže jeho technickou ránu zase zlikvidoval brilantním způsobem jeho sok v rukavicích. Nakonec ale hosté mohli přece jenom z ničeho nic vyrovnat. Velké štěstí pro Montpellier, že Cohade v 86. minutě trefil pouze břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsilnější tým doma, proti nejslabšímu týmu venku.

Reagovat
tlaci

1,45 kurzík by měl vyjít tip 2:0 Giroud, Utaka

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele