13. kolo
06.11.2011 17:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

FC Sochaux - Olympique Lyon 2:1

Fotbalisté Sochaux ukázali, jak nepříjemným soupeřem jsou pro kohokoli, a doma porazili 2:1 giganta z Lyonu. Ten tak ve stíhání předních příček zaznamenal celkem dost bolestnou ztrátu. Utkání se příliš nevydařilo obránci Alymu Cissokhovi, jenž hodně přispěl oběma vstřeleným brankám domácího celku.

Začátek zápasu byl jako z divokých vajec. Už v 10. minutě totiž padla první branka střetnutí a postaralo se o něj Sochaux. Tedy vlastně lyonský Cissokho. Boudebouz totiž poslal centr z rohového kopu na bližší tyč, kde promáchl Briand, a míč se tak dostal nečekaně právě k Cissokhoovi, který ho poslal do vlastní sítě.

Jenže vedení domácím nevydrželo dlouho. O čtyři minuty později si Briand trochu napravil reputaci, unikl po pravé straně a v šestnáctce našel Lacazetteho, jenž si naběhl na jeho přihrávku a svým prvním gólem sezóny vyrovnal. I nadále bylo první dějství velmi zajímavé, střelu domácího Bakambuy odvrátil do bezpečí se štěstím Réveillére.

Na druhé straně byl stále aktivní Briand, ten se snažil míč zakroutit do brány, ovšem mířil pouze nad. Boudebouz pak rovněž pálil jen vedle. Dvě minuty před přestávkou se FCSM opět radovalo ze vstřeleného gólu. Boudebouz upadl ve vápně po souboji s Cissokhem a nařízenou penaltu, ke které se sám postavil, proměnil.

Ve druhém poločase měl více gólových šancí Lyon. I když zprvu zahrozil Bakambu svým lobem, jenž ale letěl jen nad bránu, gólman Richert musel polapit Lacazetteho dobrou navštívenku i Gomisovu dělovku, předtím ještě Cissokho střílel do boční sítě. OL ovšem nedokázal proměnit ani další své možnosti, a tak ze Sochaux odjel s nepořízenou.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
tlaci

doufám, že to Lyon zvládne tip 0:2 (Gomis, Bastos)

Reagovat
smazaný uživatel

TIP 0:1 (GOMIS)

Reagovat
sajty

ty asi nejsi fanousek Lyonu co?jinak teda nechapu ze nevis,ze je Bastos zraneny...

Reagovat
smazaný uživatel

KED SOM ZACAL CITAT TAK SOM SA NA TEBA NASRAL SAJTY ,, KED SOM PRECITAL O BASTOSOVI POCHOPIL SOM ZE TO MYSLIS NIE NAMNA ,,,, NIE ZATO ALE STAVIM SA ZE UZ NAJDLHSIE FANDIM LYONU Z VAS VSETKYCH

Reagovat
sajty

nevim,jak dlouho jim fandis ty,ale ja nejakych 10 let zhruba.pred Lyonem jsem fandil jenom Nantes,od te doby pro me jiny tym nez Lyon neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

FU TAK OL FANDIME PRIBLIZNE ROVAKO .. CITUJEM /pro me jiny tym nez Lyon neexistuje/ TA VETA SA MI VELMI PáčI ,, FU KýM SOM NEPOZNAL TENTO WEB TAK SOM SI MYSLEL ZE SOM JEDINY FANUSIK LYONU V CESKOSLOVENSKU ,, SOM VELMI RAD ZE TO TAK NENI.

Reagovat
twl

jako zprávnej sázkař nebudu se dívat na vzájemné zápasy....Nechápu proč se kurzy na lion zvedají,ale když porovnám oba kádry a odečtu zranění lyonu tak lyon má stejně o třídu lepší kádr......Souchaux nebude mít takové štěstí jako v minulém zápase proti nice......a lyon potřebuje bodovat na PSG strácí 6 b což je dost....nawíc domácí mají slabou produktivitu....tip 0:1 0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele