24. kolo
19.02.2011 19:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Valenciennes FC 2:2

Remízou 2:2 skončil zápas mezi Caen a Valenciennes. Domácí přitom osmdesát minut vedli, nezvládli však závěrečnou desetiminutovku, ve které inkasovali hned dvakrát.

První poločas byl na šance velmi chudý, ani jeden z týmů si nějakou pořádnou příležitost nevytvořil. Daleko zajímavější byla druhá půle, ve které padly hned čtyři branky.

První z nich přišla na řadu ve 47. minutě. Inez poslal do šestnáctky hostů centrovaný míč, který našel hlavu Niveta. A ten z pár metrů prostřelil Penneteaua v brance Valenciennes, který si nepočínal příliš jistě - 0:1. Stejný hráč mohl o pár chvil přidat druhý gól, z dobré pozice ale přestřelil branku hostů. V 65. minutě se však fotbalisté Caen už radovali. Yatabaré z hranice pokutového území prudce vystřelil a balón se zastavil až v síti.

Caen se však dvoubrankovým vedením nechalo ukolébat a absolutně nezvládlo závěrečnou desetiminutovku. Na prvním gólu hostů se podepsal i domácí gólman Thébaux, který nechytil centrovaný míč a Pujol ho bez problémů dopravil do branky - 2:1. A to nebylo ze strany Valenciennes všechno. Dvě minuty před závěrečným hvizdem si totiž chybu neodpustila ani obrana Caen a přenechala míč Langilovi. A hostující záložník mířil přesně k pravé tyči domácí branky. Střetnutí tak nakonec skončilo dělbou bodů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

5:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele