1. kolo
07.08.2010 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

OGC Nice - Valenciennes FC 0:0

Bezbrankovou remízou vstoupily do nového ročníku Ligue 1 týmy Nice a Valenciennes. O něco lepším byl domácí výběr, v sestavě ještě s hvězdou Loicem Rémym, který ale pravděpodobně odejde do Anglie, nicméně soupeř se nakonec pár slibným šancím dokázal ubránit a udržet nerozhodný stav.

Gólman hostí Penneteau se musel protáhnout už po pěti minutách, když likvidoval přízemní pokus mířící ke vzdálenější tyči od asi nejaktivnějšího muže na hřišti Hellebuycka. Poté dobře hlavičkoval Mounier a pár chvil na to po centru Hellebuycka z voleje také Sable, ale v obou případech byl znovu úspěšný Penneteau.

Sedm minut před přestávkou pálil ostrými Mounier, jemuž hezky sklepl balón spoluhráč Bamogo, avšak tentokráte gólman VA zasahovat ani nemusel. Rána totiž skončila jen vedle. V největší příležitosti celého zápasu se pak chvilku po přestávce ocitl Hellebuyck, jenž po krásném centru Faého napálil z první smolně břevno.

Srb Pejčinovič pak hezky uvolnil Bamoga, ale ten střílel jen mimo branku. Valenciennes si toho v zápase opravdu moc nevytvořilo. Až v 86. minutě se vlastně musel poprvé zapotit i domácí brankář Ospina, jenž musel zachraňovat před hlavičkou střídajícího Aboubakara. OGC možná mohlo získat více, nedá se však říci, že by si Valenciennes bod nezasloužilo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele