12. kolo
06.11.2010 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Valenciennes FC 1:1

Zajímavý průběh měl zápas mezi Bordeaux a Valenciennes. Hosté se v 18. minutě zásluhou Ducourtiouxe ujali vedení, po hodině hry mohl z penalty vyrovnat domácí Jussie, ale selhal. Bod za remízu 1:1 tak Bordeaux vystřelil až čtyři minuty před koncem Maazou.

Lepší start do utkání měli hosté, ale Pujola dvakrát za sebou vychytal domácí gólman Carrasso. V 18. minutě se však skóre hry už měnilo, centr Gäela našel zcela neobsazeného Ducourtiouxe a ten z těsné blízkosti poslal Valenciennes do vedení. Bordeaux na první větší šanci muselo čekat až do 30. minuty, rána Modesteho však mířila do břevna.

V úvodu druhé půle střílel nebezpečně domácí Saivet, ale brankář Penneteau jeho dalekonosný pokus vyrazil do bezpečí. Velkou šanci vyrovnat mělo Bordeaux v 55. minutě, kdy v pokutovém území zahrál rukou hostující Gomis a sudí nařídil penaltu. K její exekuci se postavil Jussie, ale s jeho slabou střelou si strážce branky Valencinnes Penneteau poradil.

Hostující gólman podržel svůj tým i o chvíli později, kdy zneškodnil nebezpečnou hlavičku Maazoua. Druhý vzájemný souboj však skončil lépe pro domácího útočníka. V 86. minutě poslal míč do pokutového území Gouffran, Trémoulinas prodloužil balón na Maazoua a ten dopravil míč za záda gólmana Valenciennes. Po devadesáti minutách tak na tabuli svítil konečný stav 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele