23. kolo
07.02.2010 21:00 CET
5 : 1
(2:0)

Reportáž

Olympique Marseille - Valenciennes FC 5:1

Marseille se díky pohodlné výhře 5:1 nad Valenciennes dostala na dostřel pozicím zajišťující Ligu mistrů. Na třetí Lyon nyní ztrácí jen jeden bod a ještě k tomu má zápas k dobru. VA se prosinec ani leden příliš nepovedl a ani úvodní únorový zápas nepřinesl nic dobrého. Byla to pro něj třetí porážka z posledních pěti utkání.

Rovnou půlhodinu domácím trvalo, než se ujali vedení. Ben Arfa hezky sklepl balón pro Lucha Gonzáleze, jenž z blízkosti nemohl poloodkrytou branku minout. Dvě minuty před pauzou přidal druhou trefu z podobné situace Brandao, který z otočky kolem obránce Abardonada levačkou zamířil přesně k pravé tyči.

Osm minut po pauze OM definitivně uklidnil Cheyrou, na jeho přízemní střelu ke vzdálenější tyči se hostující brankář Penneteau jen marně natahoval. Naději pro Valenciennes vykřesal v 66. minutě po rohovém kopu hlavou Sanchez, tu ale o jedenáct minut později zhasl dělovkou zpoza vápna domácí Valbuena.

Poslední úder zasadil v samotném závěru střídající Niang, který se poprvé v letošním ročníku Ligue 1 a trochu překvapivě neobjevil v základní sestavě, jemuž hezky nabil křižnou přihrávkou skrz vápno Ben Arfa.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele