4. kolo
29.08.2009 21:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - AS Nancy-Lorraine 3:1

Ofenzivní lyonské hody pokračovaly i ve čtvrtém kole Ligue 1. Za poslední čtyři zápasy vstřelil Olympique neuvěřitelných 14 branek a branky Gomise, Lisandra a Bastose mu pomohly k výhře 3:1 nad nevyzpytatelným Nancy. Alespoň do neděle se tak dostal do čela tabulky, Nancy je deváté.

Nancy, které na Stade Gerland naposledy zvítězilo před devíti sezónami, mělo první vážnější šanci utkání v 16. minutě. Feret vyslal hezkou střelu z přímého kopu směrem na gólmana Llorise, ten jí ovšem polapil. O dvě minuty později byl lyonský brankář znovu zaměstnán, Feretův rohový kop si našel hlavu Macalusa a Lloris opět dobře zakročil.

Na druhé straně napálil o pár chvilek později tyčku Gomis, ve 36. minutě již však měl na svědomí první branku utkání. Lisandro s Pjaničem týmově vytvořili dobrou pozici pro svého spoluhráče, který věděl, jak se v dané chvíli zachovat a poslal míč za záda brankáře Bracigliana.

Pět minut po přestávce se trefil Argentinec Lisandro, jenž obehrál Macalusa a střelou z vápna pěkně zavěsil. O šest minut později vrátil hosty do zápasu Hadji a Olympique se měl o co obávat. V největší možnosti vyrovnat na 2:2 byl Marange, ale Lloris levou nohou vytěsnil jeho pokus.

Vysvobození přišlo v 67. minutě. Makoun dodal míč Bastosovi, jehož pumelice levačkou málem protrhla síť. O to krásnější branka, že pro bývalého hráče Lille byla vůbec první v Ligue 1 v novém dresu. V 74. minutě mohl Lyon přidat ještě jednu trefu navíc, Lisandro našel Delgada, jenž se zbavil pohotově Lotiese, avšak Bracigliano jeho pokus pravačkou vychytal.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

nice ! tri super posily ,tri goly ...jen tak dal

Reagovat
smazaný uživatel

skvělý posily...Lyon je zpátky... v útoku lepší než dřív

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele