24. kolo
14.02.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Stade Rennes - AS Nancy-Lorraine 1:1

Fotbalisté Rennes znovu ukázali, že jejich skvělá forma se během posledních tří utkání vypařila jako pára nad hrncem. Jejich utkání proti Nancy skončilo remízou 1:1. Hosty poslal do vedení po hodině hry Hadji, domácím zachraňoval bod až v samotném závěru utkání Briand.

Hosté vstoupili do utkání zostra, už v páté minutě nebezpečně pálil Hadji, jeho pokus však dokázal domácí brankář zlikvidovat. O pár chvil později se zkoušel prosadit domácí Briand, jeho projektil však skončil v náručí gólmana Nancy Bracigliana. V první pětačtyřicetiminutovce se ještě do dvou dobrých šancí dostal domácí Briand, ale ani jeden z jeho pokusů neskončil za zády strážce branky Nancy.

Úvod druhé půle patřil hostujícímu týmu, který si vytvořil mírnou převahu, která byla po hodině hry korunována vedoucí brankou. Hadji se tvrdě opřel do míče, který přesně vymetl horní růžek branky Rennes. Aktivní Hadji, který byl permanentním nebezpečím pro domácí obranu, se zkoušel znova prosadit o pár chvil později. S jeho technickou střelou si však dokázal gólman Rennes Douchez poradit.

Šest minut před koncem střetnutí mohl vítězství Nancy definitivně potvrdit Hadji, který utekl obraně Rennes, ale tváří v tvář domácímu gólmanovi nedokázal svoji akci gólově zakončit. To byl zlomový okamžik utkání, o tři minuty později se totiž Rennes podařilo vyrovnat na konečných 1:1. Míč se na hranici pokutového území dostal k útočníkovi domácích Briandovi, který střelou k tyči vybojoval hostitelům zasloužený bod.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele