30. kolo
04.04.2009 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

SM Caen - Toulouse FC 0:0

Poslední zápas sobotního programu 30. kola nejvyšší francouzské soutěže svého vítěze nenašel. Oba týmy se rozešly bezbrankovou remízou. Šťastnějším mužstvem může být rozhodně domácí Caen, které po většinu zápasu tahalo za kratší konec provazu.

Hosté z Valenciennes o sobě dali vědět po 15 minutách hry, Gignac si ukázkově zpracoval míč a tvrdě vypálil, s jeho projektilem si ale gólman Caen Platné věděl rady. Domácí se snažili prosadit o pár chvil později, Yatabaré "ukradl" balón hostující obraně a směřoval si to směrem k brance Toulouse. Tam ale narazil na připraveného Carrassa, který jeho střelu dokázal vyrazit do bezpečí. Do konce poločasu ještě stojí za zmínku střela domácího Savidana, která mířila mimo tři tyče a také pokus toulouského Didota, jehož prudká rána se otřela o tyč branky Caen.

Ve 48. minutě nalezl Didot přesným centrem Cetta, ten ale z bezprostřední blízkosti trefil pouze domácího brankáře. Poté se do dobré šance dostalo znovu Caen, ale Savidanova tvrdá střela opět narazila na dobře chytajícího Carrassa. Hosté se nechtěli smířit s bezbrankovým stavem a v posledních minutách zápasu domácím pořádně zatápěli. Braaten ale z osmnácti metrů nedokázal trefit branku, a když se ani v nastaveném čase gólově neprosadil ani střídající Mansare, utkání tak skončilo bez branek.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele