17. kolo
06.12.2008 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SM Caen - Stade Rennes 1:1

Neporazitelnost fotbalistů Rennes pokračuje i po zápase v Caen. Domácí tým se sice těsně před poločasovým hvizdem dostal do vedení, ale hosté dokázali třináct minut před koncem utkání vyrovnat.

V prvních třech minutách zápasu zahrozili hosté dokonce dvakrát. Nejprve pozornost gólmana Plantého zkoušel Leroy, o pár chvil později nebezpečně pálil Bocanegra. Ani jeden pokus však v síti Caen neskončil. Další gólovou šanci mohli vidět diváci po půlhodině hry, zahrozili opět hosté, ale střela Ekoka skončila také v náručí brankáře Plantého.

Vedoucí branka ale padla do sítě Rennes, které bylo po celý první poločas lepším týmem. Běžela 45. minuta, Barzola našel přesným centrem Niveta a ten povedenou střelou dostal Caen do vedení.

Vedoucí branka domácí výběr povzbudila a v druhém poločase bylo Caen lepším týmem. Zdvojnásobit vedení mohl v 50. minutě Toudic, který utekl obraně Rennes a řítil se sám na gólmana Doucheze. V souboji jeden na jednoho ale selhal a poslal míč mimo tři tyče.

Hosty "zachránil" střdající Sow, který v 73. minutě proměnil svůj první dotek s míčem ve vyrovnávací branku. Utkání tak svého vítěze nenašlo a oba týmy si rozdělily po bodu za remízu 1:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

45

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele