11. kolo
29.10.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

SM Caen - OGC Nice 1:1

Vyrovnaný zápas, ve kterém byli domácí lepší první půli, ve druhé hrál zase pohlednější fotbal soupeř, skončil nakonec spravedlivou remízou. Caen se ujalo vedení v 68. minutě zásluhou Savidana, Nice vyrovnalo pět minut před koncem proměněným pokutovým kopem.

Hosté měli první šanci zápasu, ve které se snažil překonat brankáře Planteho David Hellebuyck, jinak však Caen první půli dominovalo. Savidanovu první navštívenku likvidoval brankář Letizi, Nivetův odražený pokus letěl nad břevno. Utkání s nemnoha gólovými příležitostmi nabídlo těsně před přestávkou ještě jednu nebezpečnou hlavičku, kterou však caenský Nivet po rohovém kopu Gomese zamířil jen nad.

Nice vstoupilo do druhého dějství lépe a v 55. minutě mělo hodně blízko k vedení. Hlavně Remy trápil domácí obranu, Echouafniho chytrou střelu nakonec vykryl gólman Plante. Z ničeho nic však udeřilo Caen. V 68. minutě nacentroval zleva Toudic na Savidana, jenž střelou ke vzdálenější tyči poslal svůj tým do vedení.

Nakonec se však Nice dočkalo zaslouženého bodu. V 85. minutě fauloval Seube v pokutovém území Bamoga a Remy bez problémů chladnokrevně nařízenou penaltu proměnil.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele