24. kolo
14.02.2009 19:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

SM Caen - FC Lorient 1:1

Domácí byli možná trochu lepším týmem, nakonec je ovšem pro oba celky remíza spravedlivým výsledkem. Caen vedl po 33 minutách zásluhou Savidana, na druhé straně ale ihned na začátku druhé půle vyrovnal Saifi. I čtvrtý vzájemný zápas v Ligue 1 za sebou tak skončil plichtou.

Začátek střetnutí byl hodně vlažný a vlastně až ve 33. minutě se událo něco nebezpečnějšího. Tedy až na přímý kop hostujícího Vahiruy, který chytil dobrým zákrokem gólman Planté. Ale hned z oné situace zhruba po půlhodině hry padl první gól. Nedal ho za domácí nikdo jiný než Steve Savidan, tahoun Caen, který zachytil pas Deroina a překonal bez problémů brankáře Audarda.

O šest minut později mohli domácí vést 2:0, tentokráte se ovšem Audard proti levačce Adnanea vyznamenal. Ke konci poločasu měl výtečnou pozici ještě znovu Savidan, jeho průnik ale skončil jen střelou nad břevno.

Dvě minuty po půli Lorient vyrovnal. Brankář Audard nakopl dlouhý míč na Morela, jehož centr našel přesně hlavičkujícího Saifiho. Caen byl do konce zápasu o trochu lepším mužstvem a nebýt po hodině hry hostujícího Audarda, jenž pochytal dvě dorážky z malého vápna Eluchansa, mohl být zápas zajímavější. Na druhé straně se Plantému podařilo chytit střelu Amalfitana ze 67. minuty.

Do konce zápasu remíza vydržela. Oba celky si tak stále musejí počkat na další ligovou výhru do příštího kola. Caen naposledy vyhrálo na konci listopadu, Lorient už popáté za sebou remizoval.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele