2. kolo
17.08.2008 21:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Marseille - AJ Auxerre 4:0

Fotbalisté Marseille už podruhé za sebou dokázali vstřelit čtyři góly, tentokrát ale žádný neinkasovali a Auxerre smetli jednoznačně 4:0.

První branku vstřelili domácí v 17. minutě, obránce Auxerre Gritching zaváhal s rozehrávkou, míč mu vypíchl Koné, který přesnou nahrávkou našel Nianga a ten otevřel gólový účet utkání. Hosté měli v první půli také jednu gólovou šanci, ale Jelenovu střelu skvěle zlikvidoval gólman Mandanda.

Domácí v druhém poločase výrazně přidali na tempu a druhé branky se dočkali po hodině hry. Ben Arfovu střelu si do vlastní sítě srazil nešťastník utkání Grichting. O patnáct minut později narostlo skóre už na 3:0, Koné unikl obraně hostů a předložil míč střídajícímu Grandinovi, který povedenou střelou rozvlnil síť. Tečku za zápasem udělal Zenden, který čtyři minuty před koncem přesně do branky zakroutil přímý kop z 16 metrů.

Domácí tým je po dvou zápasech na druhém místě za nováčkem z Grenoblu, Auxerre patří patnáctá příčka.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

marseille uz vedeni neprohospodari a zvitezi 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele