29. kolo
21.03.2009 19:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Nice nedokázalo porazit Caen

Caen si mohlo připsat svou první výhru po několika měsících, v poslední minutě ale inkasovalo a vytrvává v sestupových vodách. Nice zůstává na osmém místě.

Hosté nevyhráli již od poloviny listopadu a zastavili se na předposlední příčce Ligue 1. Přesto není udržení v Ligue 1 utopií, na nesestupové příčky ztrácejí dva body. Caen svou dvanáctou remízou v ročníku odvrátilo možnost čtvrté prohry v řadě. Nice se na tom není o nic lépe, nevyhrálo již v pěti zápasech v řadě a na pohárovou Evropu ztrácí již jedenáct bodů.

Skóre otevřel již v šesté minutě domácí útočník Loïc Rémy. Hostům se podařilo vyrovnat až o hodinu později, vlastní gól si vstřelil Vincent Hognon. Hosté se dokonce později ujali vedení. Třetí gól zápasu vsítil Nicolas Seube. Nice ale našlo na gól odpověď a v 89. minutě rozhodl o dělbě bodů Echouafni.

První šance přišla ve třetí minutě. Mahamane Traore vypálil na gólmana hostů, ten byl ale pozorný a střelu kryl. Na střelu Rémyho ze šesté minuty už ale nestačil. Ben Saada proběhl po pravé straně, našel centrem osamoceného Rémyho, který pravačkou překonal gólmana hostů - 1:0.

Gólman Caen Thebaux si napravil reputaci o několik okamžiků později, když dokázalk vyrazit tvrdou ránu Ben Saada. Byl to ale jeho protivník Daniel Ospina, který se blýskl efektnějšími zákroky. Několikrát se mu podařilo zlikvidovat střely hostů z těsné blízkosti.

Caen se nakonec dočkalo vyrovnání po hodině hry. Do vlastní sítě nasměroval míč Hognon, který chtěl míč odkopnout od dotírajícího Yatabareho - 1:1. Další nebezpečná situace přišla záhy. Barzola si vytvořil prostor pro střelu, nakonec ale přihrával lépe postavenému Hognonovi. Ten ale nenaložil se šancí dobře a napálil gólmana Caen.

O devět minut později se Caen dokonce ujalo vedení, po dalším kiksu v obraně domácích. Apam nedokázal uklidit míč a nabídl ho tak Seubemu. Ten ze třinácti metrů pravačkou našel bránu Nice a mohl se radovat z vedení 2:1.

Domácí se ale dočkali vyrovnání. David Helleybuck v 89. minutě našel centrem z přímého kopu Echoufaniho, který hlavou rozhodl o remíze 2:2.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele