8. kolo
04.10.2008 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - Valenciennes FC 1:0

Lille pokračuje ve skvělé formě a vítězství 1:0 nad Valenciennes znamená už pátý zápas v řadě bez prohry. Naopak hosté už popáté za sebou nevyhráli a propadli se až na šestnáctou příčku tabulky.

Lille zvítězilo ve třech z posledních čtyř zápasů a i proti Valenciennes si připsalo tři body, díky vlastnímu gólu Jacquese Abardonada z 69. minuty hry. Hráči Valenciennes tak znovu nezískali ani bod a náladu jim v týdnu ještě pokazilo doporučení lékařů, aby střední obránce David Sommeil již nikdy nenastoupil k zápasu. Nepřítomnost důležitého obránce, který dostal v srpnu infarkt byla cítit a Lille toho využívalo.

Gólman Valenciennes Nicolas Penneteau musel už v prvních minutách hry zabraňovat téměř jistému gólu, po volném kopu Obraniaka se ke střele dostal De Melo a až Penneteau musel míč vyrazit. Ještě v prvním poločase měl velkou šanci i Obraniak, po jehož střele si míč málem srazil do vlastní brány Tiéné, Penneteau ale znovu skvěle zakročil a míč chytil.

Největší šanci Valenciennes v první půli měl Djamel Belmadi, gól ale nedal, naopak z protiútoku byl blízko brance Obraniak, Penneteau byl však připraven. Hosté dělali vše proto, aby uhráli alespoň bod, ovšem v 69. minutě bylo vše jinak. Centrovaný míč se snažil odkopnout Abardonado, bohužel pro Valenciennes se ale trefil do vlastní brány. Lille si zaslouženě došlo pro výhru 1:0.

Autor: Vít Sedlák / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele