33. kolo
26.04.2009 17:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - FC Nantes 2:0

Pohodlné vítězství si na své konto připsali fotbalisté Nancy, kteří brankami Fereta a Luize porazili Nantes 2:0. Domácí se ziskem tří bodů výrazně přiblížili záchraně, Nantes čeká ještě tvrdý boj o zachování prvoligové příslušnosti.

Hned v první minutě vyslal tvrdý projektil z 30 metrů hostující Maréval, jeho pokus gólman Nancy s velkými problémy nakonec zlikvidoval. Nancy mohlo skórovat o pár chvil později, ale Hadji nedokázal Feretův centr ve vyložené šanci umístit mezi tři tyče. Poté herní tempo výrazně opadlo a žádný z týmů si do konce prvního poločasu už žádnou vážnější příležitost nevytvořil.

Zatímco domácí tým se v druhém poločase snažil co nejrychleji vstřelit gól, na hostech bylo vidět, že utkání dohrávají pouze z povinnosti, a to se jim nakonec stalo osudným. V 56. minutě zahrával Feret přímý kop z dvaceti metrů a chytře využil skulinu ve zdi Nantes. Míč z jeho kopačky se tak zastavil až v síti branky hostů - 1:0. Vyrovnáno mohlo být po hodině hry, Klasnič se několika kličkami zbavil domácích obránců, jeho prudká střela z deseti metrů ale mířila zrovna do míst, kde stál gólman Gregorini.

A ten byl u zrodu druhé branky. Jeho výkop mířil až na hranici pokutového území Nantes, kde se k němu dostal Dia a snažil se obejít gólmana Assembého. To se mu však nepovedlo, protože byl brankářem Nantes faulován a kopala se penalta. K jejímu zahrávání se postavil Luiz, který nechytatelnou střelou do horního rohu branky upravil na 2:0. Poslední šanci zápasu měl na kopačkách hostující Babovič, ale ve skluzu netrefil balón ideálně a ten o pár centimetrů přeletěl břevno domácí branky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele