13. kolo
04.11.2007 18:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Toulouse FC - FC Metz 0:0

Ani jeden z týmů zápasu Toulouse s Métami nevyvinul dostatečnou snahu na vstřelení vítězného gólu, a tak logickým vyústěním tohoto nedělního duelu byla bezbranková remíza. Hosté z Mét mohou být s bodem spokojeni, domácí Toulouse naopak moc dobře ví, že propáslo skvělou šanci se vyhoupnout do první poloviny tabulky.

Toulouse se do svého soupeře zakouslo hned od začátku. Největším nebezpečím byl pro Méty Johan Lemander, švédský navrátilec do sestavy Toulouse. Elitní kanonýr se vrátil do základní sestavy domácího týmu po dvouzápasové přestávce a hned to bylo znát. Jeho nebezpečné pokusy ale v prvním poločase zlikvidoval Christophe Marichez. Na druhé straně měl jedinou šanci prvního dějiství Vincent Bessat, ale v dobré příležitosti mířil nad.

Nejzajímavějším momentem druhé půle byl překvapivý lob Achille Emany. Ten napřáhl od půlící čáry, vyběhnutý Marichez neměl nárok, ale míč nakonec skončil nad. Méty již vlastně jen bránily a do útoku se vůbec nehnaly. Nakonec mohl zápas rozhodnout Johan Elmander, ale jeho pokus odvrátila noha Papeho Diopa.

Toulouse pouze remizovalo doma s Métami a ví, že v týdnu musí zahrát lépe, pokud chce uspět v zápase Ligy mistrů proti Spartě Praha.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*Jardel

V zápase Ligy Mistrů??!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele