Další články

Zkušený brazilský stoper Silva se po sezoně vrátí z Chelsea do Fluminense

Bývalý dlouholetý kapitán brazilské reprezentace Thiago Silva si po letním konci smlouvy v londýnské Chelsea prodlouží kariéru v rodné zemi. Devětatřicetiletý stoper se jako volný hráč vrátí po 15 letech do celku Fluminense z Ria de Janeiro.

Silva po čtyřech letech odejde z Chelsea. Neznamená to definitivní konec, loučí se veterán

Chelsea po čtyřech letech opustí Thiago Silva, jemuž na konci června vyprší smlouva. Devětatřicetiletý brazilský stoper by se měl vrátit do mateřského Fluminense.

Silva se brzy rozhodne o budoucnosti. Cítím, že mám před sebou ještě pár let, naznačil

Brazilský nestor ve službách Chelsea Thiago Silva už ve svém soukromí učinil rozhodnutí o tom, co bude s jeho kariérou po skončení aktuálního ročníku 2023/2024. Devětatřicetiletý zadák nechyběl na trávníku ani v rámci neúspěšného víkendového semifinále FA Cupu proti Manchesteru City.

Letellier: Fyzicky jsme v pořádku

Náhradní brankář Paris Saint-Germain Alexandre Letellier se stal v noci z pondělí na úterý ve svém domě společně s manželkou a jejich dvěma malými dětmi obětí loupežného přepadení a únosu. Informace přinesla francouzská média už během úterního dopoledne. Agentura AFP pak s odkazem na zdroje u policie a státního zastupitelství ve Versailles zprávy potvrdila.

Silva kritizoval vedení Chelsea. Měla by se stanovit nová strategie, míní obránce

Mizernou sezonu zažívá Chelsea a po včerejším večeru je jasné, že Blues letos nezískají ani jednu trofej. Londýnský klub vypadl z Ligy mistrů a o čem přemýšlet má například jeho majitel Todd Boehly, taktika nástupce Romana Abramoviče nevychází a ví to i zkušený obránce Thiago Silva...

Obránce Thiago Silva bude i nadále hrát za Chelsea

Osmatřicetiletý obránce Thiago Silva bude i nadále hrát za Chelsea. Londýnský klub v pátek na webu informoval o tom, že s brazilským fotbalistou prodloužil smlouvu do léta 2024.

Nketiahův hřebíček v Haa La Landu: 21. kolo Premier League v kostce

Náskok vedoucího Arsenalu před Manchesterem City je stále pětibodový. Gunners totiž gólem Eddieho Nketiaha v 90. minutě zlomili odpor srdnatě vzdorujících United, očekávaný nedělní magnet ovládli 3:2 a odpověděli na jednoznačné vítězství Citizens nad Wolves 3:0, které hattrickem zařídil Erling Haaland. Nejlepší střelec soutěže má na kontě už 25 branek...

Arsenal March In On: 20. kolo Premier League v kostce

Fenomenální tažení Arsenalu pokračovalo v severolondýnském derby s Tottenhamem, na jehož stadionu zvítězil 2:0 a zvýšil náskok v čele soutěže na osm bodů. Obhájci titulu City totiž i kvůli nepochopitelnému selhání systému VAR prohráli v manchesterském derby s United 1:2. V Brightonu se zápas s Liverpoolem (3:0) obešel bez kontroverzí a životní formu v něm potvrdil záložník Solly March, který dvakrát skóroval a navrch přidal asistenci.

Slzy tvý legendy: Čtvrtfinále MS v kostce

Nalinkované to bylo moc pěkně. V semifinále Argentina s Brazílií, na opačné straně pavouka Francie a Portugalsko. Další dva obrovské zápasy a ve finále repete z legendárního mundialu 1998, střetnutí Messi vs. Ronaldo nebo něco na ten způsob. Jenže dva "trpaslíci” se téhle představě vzepřeli a na polštář stékaly slzy nejedné fotbalové legendy.

Kanonáda v Liverpoolu a nezastavitelný Haaland: 4. kolo Premier League v kostce

Před týdnem kousali fanoušci Reds zklamání na Old Trafford, v sobotu jásali po vyrovnání nejvyššího vítězství v historii Premier League. Ve formě hrající Roberto Firmino (2+3) a spol. totiž deklasovali Bournemouth 9:0. Vlastní příznivce potěšili i obhájci titulu z Manchesteru, které za famózním obratem proti Crystal Palace táhl autor hattricku Erling Haaland. Stoprocentní je nadále pouze Arsenal, jenž udolal Fulham.

Jesusovy hody a samba v Newcastlu: 34. kolo Premier League v kostce

Tak ty zprávy o velikonočním vzkříšení nejsou jen pověry! Gabriel Jesus se poprvé od začátku loňského března trefil v jednom utkání víc než jednou - a hned čtyřmi fíky dal zavzpomínat na odkaz Sergia Agüera. Samba se ale tančila i v Norwichi, kde Joelinton s (tím lepším) Brunem snad definitivně uvrhli Kanárky do druhé ligy...

Zesměšnění United a Arsenal mezi elitou: 28. kolo Premier League v kostce

V jednoznačnou záležitost ve prospěch obhájců titulu se změnilo manchesterské derby mezi City a United. Domácí s fenomenálně hrajícím Kevinem De Bruynem totiž městského rivala deklasovali 4:1 a nebýt brankáře Davida de Gey, odjížděli by hosté s ještě mnohem výraznějším přídělem.

Chelsea uzavřela nový kontrakt s obráncem Silvou

Thiago Silva je i ve svých 37 letech stále platným hráčem, londýnské Chelsea odvádí cenné služby a platit to bude i v nadcházejících měsících. Zkušený brazilský obránce měl smlouvu jen do konce června, podobně jako vedení ale stál o prodloužení a výsledkem jednání je kontrakt platný do června 2023...

Jorginhova "one man show" a Ranieriho návrat: 13. kolo Premier League v kostce

Do hlavní role se během víkendu obsadil Jorginho. Třetí nejlepší fotbalista světa v anketě o Zlatý míč nejprve v očekávaném šlágru víceméně daroval první gól Manchesteru United a krátce nato stanovil z pokutového kopu konečný výsledek. Vedoucí Chelsea na Stamford Bridge podruhé v řadě remizovala, čehož k snížení manka okamžitě využili nejbližší pronásledovatelé.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele