Baroš po dvou měsících nastoupil za Galatasaray

Český reprezentant Milan Baroš se po více než dvou měsících vrátil na trávník. Za Galatasaray odehrál posledních 21 minut čtvrtfinále Tureckého poháru na stadionu Gaziantepsporu, kde hosté prohráli 2:3 a v domácí odvetě budou muset dohánět jednobrankovou ztrátu.

Galatasaray shání náhradu za Baroše, jedná s El Hamdaouim

Vedení Galatasaraye Istanbul jedná o příchodu útočníka Mounira El Hamdaouiho z amsterdamského Ajaxu. Reaguje tak na vleklé zdravotní problémy českého reprezentanta Milana Baroše, který má navíc údajně nabídku na přestup do Wolfsburgu.

Berger je nejoblíbenějším Čechem fanoušků Liverpoolu

Záložníka Patrika Bergra zvolili fanoušci Liverpoolu nejoblíbenějším českým fotbalistou v historii klubu. V anketě na oficiálním webu Liverpoolu získal 38 procent hlasů a o jediné procento porazil Vladimíra Šmicra. Třetí skončil Milan Baroš s 25 procenty hlasů.

Baroš se vrátil. I přesto Galatasaray prohrál

Český reprezentant Milan Baroš se po zranění vrátil do sestavy Galatasaraye, ovšem porážku v istanbulském derby s Besiktasem neodvrátil. Jeho spoluhráč Bardal v závěru jen snížil na konečných 1:2, předtím se dvakrát prosadil zkušený španělský záložník Guti.

Baroš má stále problémy se svalem, do hry se vrátí asi až na jaře

Pro českého reprezentanta Milana Baroše zřejmě podzimní sezona skončila. Útočník Galatasaraye Istanbul má nadále problémy s trhlinou v zadním stehenním svalu a podle tureckých médií si léčba vyžádá další měsíc.

Baroš si obnovil svalové zranění, čeká ho opět dvoutýdenní pauza

Český reprezentant Milan Baroš je znovu zraněný a čeká ho další nejméně dvoutýdenní pauza. V neděli se po třech týdnech vrátil do sestavy Galatasaraye po zranění zadního stehenního svalu a hned vstřelil dva góly. V závěru zápasu si však zranění obnovil, podle klubového webu se dokonce objevilo krvácení ve svalu.

Baroš má údajně prasklinu ve svalu, zřejmě přijde o Skotsko

Český fotbalista Milan Baroš si z nedělního utkání Galatasaraye s Büyüksehirem odnesl kromě tří vstřelených gólů také zranění. Podle tureckých médií má prasklinu ve stehenním svalu a mimo hru bude minimálně dva až tři týdny.

Reprezentanti natáčeli reklamu

"Klapka, jedem." Fotbaloví reprezentanti Milan Baroš, Roman Bednář, Jan Rajnoch, Michal Kadlec a Marek Suchý dnes dopoledne neposlouchali pokyny trenéra národního týmu Michala Bílka, ale na povel je měl režisér Jakub Kohák. V útrobách stadionu v pražském Edenu natáčeli reklamu propagující Fan club české reprezentace, který razí heslo: Fanoušek má vždycky přednost.

Ballack děkoval Kadlecovi, Baroše chválil i soupeř

Michal Kadlec dal za dva roky v Leverkusenu jen čtyři góly, ale včera měl v Evropské lize blízko k hattricku. Po dvou trefách do sítě Simferopolu mohl kopat penaltu, ale Michael Ballack ho k ní nepustil. Ballack pak Kadlecovi poděkoval. Hráči Galatasaraye byli zase vděčni Milanu Barošovi, že je dvěma góly zachránil před blamáží.

Baroš již začal s tréninkem, o víkendu by mohl být na lavičce

Český útočník Milan Baroš již zažehnal problémy s achillovkou a začal v Galatasarayi s tréninkem. O víkendu by mohl být na lavičce náhradníků při ligovém startu se Sivassporem a do dvou týdnů zvládnout celý zápas. Reprezentační střelec to řekl v rozhovoru pro klubovou televizi.

Baroš podepsal s Galatasarayem lukrativní smlouvu do roku 2013

Český reprezentant Milan Baroš podepsal dnes večer s Galatasarayem Istanbul novou lukrativní smlouvu a ve slavném tureckém celku bude působit až do června 2013. Původní kontrakt měl osmadvacetiletému kanonýrovi vypršet v létě příštího roku. ČTK o prodloužení smlouvy informoval hráčův manažer Pavel Paska.

Každý den se cítím líp, pochvaloval si po hattricku Baroš

Skvělým způsobem oslavil český fotbalista Milan Baroš svůj návrat do základní sestavy tureckého Galatasaraye Istanbul po zlomenině nártu. Reprezentační útočník se blýskl v nedělním ligovém duelu proti Diyarbakirsporu hattrickem a po vítězství 4:1 si pochvaloval, že se cítí stále lépe.

Baroš poprvé po zranění nastoupil od začátku a hned dal hattrick

Milan Baroš dnes poprvé od říjnového zranění nártu nastoupil v základní sestavě Galatasaraye a hned hattrickem zařídil výhru 4:1 nad Diyarbakirsporem. Svou střeleckou bilanci tak vylepšil na devět gólů ve 14 zápasech a v tabulce střelců turecké ligy mu patří pátá příčka.

Baroš se po zranění vrátil k fotbalu vstřelenou brankou

Český útočník Milan Baroš překonal problémy se zlomenou kostí v nártu a po téměř pěti měsících nastoupil k soutěžnímu utkání. V 25. kole turecké ligy dnes odehrál 13 minut za Galatasaray Istanbul a dokonce se gólem podílel na výhře 3:0 nad Ankaragücü. Zaznamenal tak šestou trefu v sezoně.

Baroš byl propuštěn do domácího léčení

Milan Baroš byl dnes propuštěn z mnichovské nemocnice. Nyní ho čeká dvoutýdenní klid doma v Praze, poté nastoupí dvoutýdenní rehabilitaci v bavorském Řeznu. ČTK to řekl hráčův agent Pavel Paska.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele