Baroš musel na operaci, léčba zraněného nártu se protáhne

Reprezentační útočník Milan Baroš se dnes v Mnichově podrobil operaci nártu, který si poranil v říjnu v utkání Galatasaraye Istanbul. Konzervativní léčba nešla podle plánu. Bez fotbalu by měl být Baroš dalších šest týdnů.

Baroš má zraněný nárt. Chce se léčit v Německu

Český reprezentant Milan Baroš bude zřejmě zranění levého nártu, které utrpěl v nedělním istanbulském derby Galatasaraye proti Fenerbahce, léčit v Německu. Hráčův agent Pavel Paska jedná s vedením Galatasaraye o možnosti provést důkladné vyšetření u německého specialisty Hanse-Wilhelma Müllera-Wohlfahrta.

Baroš se zranil a Galatasaray prohrál derby s Fenerbahce

Pouze dvě minuty odehrál český fotbalový reprezentant Milan Baroš v dnešním istanbulském derby turecké ligy mezi Fenerbahce a Galatasarayem. Pak musel kvůli zranění vystřídat, rozsah jeho zdravotních problémů zatím není znám. Galatarasay bez své hvězdy zápas nezvládl a prohrál 1:3.

Legendy Baníku budou mít v Ostravě Zeď slávy

Legendy Baníku budou mít nedaleko centra Ostravy svou Zeď slávy. Na dvanáctimetrové zdi pivovaru Ostravar bude zvěčněno 22 fotbalistů a trenérů ostravského klubu. Každému bude patřit kovová plaketa, na níž bude uvedeno jméno, pozice a největší úspěchy.

Baroš nepřestává věřit, že Češi do baráže proklouznou

Útočníka Milana Baroše neopouští víra, že se s reprezentačním mužstvem probojuje do baráže o světový šampionát. Právě na kanonýrovi Galatasaraye Istanbul bude hodně záviset osud národního týmu. I když on sám si jako druhý nejlepší střelec v historii české reprezentace zvýšený tlak nepřipouští.

Baroše nemrzelo, že možná přišel o střelecký rekord

Útočník Milan Baroš mohl být prvním hráčem, který v zápase české fotbalové reprezentace nastřílel pět branek. Ve včerejším duelu světové kvalifikace proti San Marinu měl na kontě už čtyři góly, ale na historickou trefu nedosáhl. Byť se před ním v nastaveném čase otevřela velká šance, protože Češi kopali penaltu.

Z Baroše spadlo po porodu napětí, teď se soustředí na fotbal

Poprvé v roli otce se představí v sobotním utkání české reprezentace útočník Milan Baroš. V noci z úterý na středu asistoval u porodu svého prvorozeného syna Patrika, pak teprve vyrazil plnit fotbalové povinnosti v dresu své vlasti. Na Slovensku ale nastoupí v dobrém rozpoložení.

První trénink reprezentace zvládl bez výrazných úlev i Rosický

První společný trénink mají za sebou fotbaloví reprezentanti, kteří se připravují na sobotní kvalifikační zápas se Slovenskem. Absolvoval ho i záložník Tomáš Rosický, pro kterého by duel v Bratislavě byl prvním soutěžním utkáním po 20 měsících.

Baroš opět po roce v národním týmu skóroval

Za důležitou psychickou vzpruhu před nadcházejícím klíčovým utkáním světové kvalifikace na Slovensku považuje útočník Milan Baroš výhru české reprezentace v přípravě proti Belgii. Kanonýr tureckého Galatasaraye Istanbul si navíc připsal i osobní úspěch, téměř přesně po roce opět zaznamenal v národní barvách branku.

Baroš se nechce k minulosti vracet

V dubnu patřil útočník Milan Baroš k několika hráčům, které podle mnohých expertů staré vedení svazu trochu unáhleně vyřadilo z reprezentace za posezení po porážce se Slovenskem. Dnes už je ale nejlepší současný kanonýr národního týmu zpět a chystá se rozšířit svoji bohatou brankovou statistiku.

Výkonný výbor vyřadil z národního týmu šest hráčů

Fotbalisté Tomáš Ujfaluši, Milan Baroš, Radoslav Kováč, Martin Fenin, Marek Matějovský a Václav Svěrkoš byli vyřazeni z národního týmu. Rozhodl o tom dnes výkonný výbor svazu. Důvodem je účast těchto hráčů na večírku po prohře se Slovenskem v kvalifikaci o postup na mistrovství světa.

Baroš má formu, musíme ho pohlídat, říká Jarolím

Kapitán Hamburku David Jarolím se ve čtvrtečním osmifinále fotbalového Poháru UEFA dočká souboje s reprezentačním kolegou Milanem Barošem z Galatasaraye Istanbul. Barošova střelecká forma straší soupeřovy obrany a na pozoru se má i německý klub. Podle Jarolíma si musejí hosté pohlídat hlavně situace ve vápně, při nichž si český útočník rád chodí pro penaltu.

Baroš sní o zisku Poháru UEFA a třiceti vstřelených gólech

Celkem s třiceti vstřelenými brankami v dresu Galatasaraye Istanbul by chtěl zakončit probíhající sezonu útočník Milan Baroš. Český reprezentant, který v Turecku prožívá zázračné obrození kariéry, vedle toho sní také o vítězství v tomto ročníku Poháru UEFA.

Baroš si nemůže angažmá v Turecku vynachválit

Milanu Barošovi, jenž se díky nedělnímu hattricku dostal do čela tabulky střelců turecké ligy, vyhovuje angažmá v Galatasarayi Istanbul nejen po fotbalové stránce. Ještě před posledním derby proti Besiktasi to český reprezentační útočník řekl v rozhovoru pro klubové stránky.

Nedvěd vyhrál podzimní část Zlatého míče

Čtyřleté panování brankáře Petra Čecha jako krále českých fotbalistů může ukončit Pavel Nedvěd. Šestatřicetiletá hvězda Juventusu totiž po podzimní části sezony vede anketu Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu České republiky. Má tak šanci navázat na své triumfy z let 1998, 2000, 2001, 2003 a 2004, což z něho dělá nejúspěšnějšího fotbalistu v historii ankety.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele