Baroš chce i v příští sezoně zůstat v Galatasarayi

Milan Baroš chce i v příští sezoně zůstat v Galatasarayi Istanbul. Spekulace o možném odchodu považuje za nesmyslné. Třicetiletý reprezentant je prý v současném působišti spokojený a věří, že na konci své čtvrté sezony v Galatasarayi také konečně oslaví i s krajanem Tomášem Ujfalušim první turecký titul.

Baroš krátce po operaci skóroval

Milan Baroš vstřelil svůj osmý gól v tomto ročníku turecké ligy. Střídající útočník pojistil Galatasarayi posledním gólem zápasu vítězství 4:0 na hřišti Manisasporu, přestože dnes podle prognóz neměl po operaci zlomeného nosu nastoupit.

Baroš si na tréninku zlomil nos a je po operaci

Útočník Milan Baroš si na tréninku Galatasaraye Istanbul zlomil nos a podrobil se operaci. Prakticky vyloučen je jeho start v nedělním utkání turecké ligy proti Manisasporu. Galatasaray to oznámil na svém webu.

Baroš: V národním týmu mě těší každý gól

V základní sestavě svého týmu se útočník Milan Baroš objevil naposledy 1. února, ale poté co si musel odpykat třízápasový trest za vyloučení v Galatasarayi, si zvedl náladu v přípravném utkání reprezentace v Dublinu. Baroš gólem přispěl k remíze 1:1 a ukončil střelecký půst v národním týmu.

Baroš si poranil tříslo, Galatasarayi může chybět až měsíc

Český reprezentant Milan Baroš má znovu zdravotní problémy. Útočník Galatasaraye si v poslední minutě sobotního utkání turecké ligy s Karabuksporem poranil tříslo a mimo hru může být až měsíc. Informoval o tom turecký tisk.

Lafata dostal za stovku gólů odlitek svých "kanonýrských" nohou

Kanonýr David Lafata se může kochat vystavenou kopií svých nohou, kterými si vystřílel členství v Klubu ligových kanonýrů za sto gólů v nejvyšší soutěži. Útočník Jablonce dnes obdržel neobvyklý dárek: odlitek vlastních chodidel. Podobný už na jaře dostal Jan Nezmar...

Jsem hrdý, jak to tým zvládl, řekl po úspěšné baráži Bílek

České reprezentanty pohltila euforie, poté co dnes zvládli odvetu utkání o postup na mistrovství Evropy a po výhře 1:0 v Černé Hoře zkompletovali úspěšnou barážovou misi. Trenér Michal Bílek řekl, že je na tým, který byl dlouho kritizován, hrdý.

Čech dorazí ve středu dopoledne, Baroš znovu trénoval

Chmury ohledně zraněných hráčů české reprezentace před barážovým dvojzápasem s Černou Horou se pomalu rozplývají. Dnešní odpolední trénink znovu absolvoval také Milan Baroš a ve středu se možná začne připravovat pozvolna už i Petr Čech.

Kdo se bál, šel do lesa

Parafrází na známé české přísloví lze celkem snadno charakterizovat letenské představení českého týmu proti nejlepší reprezentaci Evropy i světa, geniálním technikům, mistrům držení míče, zkrátka patrně mimozemským bytostem. I tak zjevně nebylo na místě na ně vyrukovat s taktikou podobnou té měsíc staré lichtenštejnské...

Baroš neúspěšně jednal o přestupu z Galatasaraye

Česká reprezentace se v úterý v přípravném utkání proti Ukrajině musí obejít bez Milana Baroše. Útočník Galatasaraye Istanbul požádal z osobních důvodů o uvolnění z týmu. Večer se ukázalo, že za náhlým odjezdem hráče byl chystaný zajímavý přestup, který však po složitých jednáních Barošův současný zaměstnavatel odmítl.

Baroš byl rád, že po roce a půl v reprezentaci skóroval

Přesně rok a půl čekal Milan Baroš na to, než se opět gólově prosadí v české reprezentaci. Dlouhý půst ukončil v dnešním duelu evropské kvalifikace s Lichtenštejnskem, ve kterém už ve třetí minutě nasměroval národní tým k výhře 2:0. Přestože mohl v dalším průběhu utkání v Českých Budějovicích přidat i další branky, nakonec byl spokojen i s jedním přesným zásahem.

Baroš: Aféry se kolem mě vytvářejí uměle, já jsem v pohodě

Český reprezentant Milan Baroš tvrdí, že aféry, s nimiž byl v poslední době spojován, se nezakládají na pravdě. Všechny skandály prý uměle vytvářejí turečtí a čeští novináři. Nijak to však nehodlá řešit a nechce se nechat rozhodit, na sraz před kvalifikačními zápasy dorazil v dobré náladě.

Bílek dál stojí za Barošem a spoléhá na něj jako na hlavní zbraň

Milan Baroš je pro trenéra fotbalové Michala Bílka dál útočníkem číslo jedna, byť hráče v Galatasarayi v posledních týdnech pronásledují i mimofotbalové starosti a problémy s disciplínou. Bílek však nejlepšímu střelci mistrovství Evropy z roku 2004 dál věří.

Baroš měl údajně na tréninku konflikt s trenérem Hagim

Milan Baroš měl podle tureckých médií na pátečním tréninku konflikt s koučem Galatasareye Gheorghe Hagim. Podle listu Hürriyet vyústila ostrá debata devětadvacetiletého Baroše s bývalým slavným rumunským fotbalistou hráčovým vykázáním z tréninku. Klub v prohlášení uvedl, že Baroš následně trénink dokončil.

Bílek v Pule nasadí jednoho útočníka, věří v brzké uzdravení Baroše

Čeští reprezentanti si ve středečním přípravném utkání v Chorvatsku vyzkouší taktiku a herní systém, s nímž vyrukují i do březnového těžkého zápasu kvalifikace mistrovství Evropy ve Španělsku. Už dnes trenér Michal Bílek prozradil, že v Pule vsadí na rozestavení 4-1-4-1 s jediným útočníkem na hrotu, kterým bude podle všeho Tomáš Necid.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele