Dlouho to bylo spíše sci-fi, nyní se ale bratři Sadílkové v reprezentaci sešli

Michal a Lukáš Sadílkové si od dětských let představovali, jaké by to bylo jednou se sejít v české reprezentaci, dlouho to ale považovali spíše za nereálné přání až sci-fi. Nyní se však bratrské dvojici velký sen splnil.

Sadílek o společné nominaci: Je to splněný sen nás obou

Za splněný sen označil Michal Sadílek nominaci do reprezentace na dva červnové zápasy, v níž je poprvé i s bratrem Lukášem. Záložník nizozemského Twente Enschede se těší, až na sebe při trénincích budou se starším sourozencem pokřikovat a doufá, že spolu nastoupí i na hřišti.

Zranění Sadílka je vážnější, chybět by mohl i reprezentaci

Michal Sadílek se po několika zápasech vrátil na marodku Twente. Český záložník vinou problémů s třísly promarodil takřka celou podzimní část letošní sezony a mimo hru je rovněž v tuto chvíli, trápí ho další svalové zranění...

Špatně jsem spal a necítil se dobře, vzpomíná Sadílek. Teď je po zranění zpět

Patnácté kolo nizozemské nejvyšší soutěže včera otevřelo utkání Twente s Emmenem a jednou z jeho hlavních hvězd se stal Michal Sadílek. Český reprezentant se po dlouhých měsících vrátil do sestavy a jednalo se nejenom o vítězný, ale i gólový comeback...

NÁZOR EXPERTA: Van Gaal to doma schytá, Portugalsku by ulevil Ronaldův konec, říká Sadílek

Nizozemská série bez porážky na mezinárodní úrovni se zastavila na 19 zápasech. Pragmatický styl trenéra Louise van Gaala (71) stačil na mistrovství světa v Kataru jen na čtvrtfinále. "Doplatili na slabší útok, protože obrana nevypadla zle. V ofenzivě ale nebyli hráči kromě Gakpa ve formě," říká pro Livesport Zprávy reprezentační záložník Michal Sadílek...

Sadílek komentoval i holandsky: Není čas hledat vhodná slovíčka, ale domluvím se

Jaké to je komentovat fotbalové utkání, si pro Livesport vyzkoušel reprezentační záložník Michal Sadílek (23). A to hned na mistrovství světa při zápase Nizozemska, ve kterém přerušovaně od svých 16 let žije, se Senegalem. Oranjes mají podle Sadílka na šampionátu ty nejvyšší cíle, on sám větší ambice co se týče komentování nemá...

Sadílek přestoupil z PSV do Twente, kde dosud hostoval

Reprezentant Michal Sadílek přestoupil z PSV Eindhoven do jiného nizozemského klubu Twente Enschede, kde od začátku tohoto ročníku hostoval. Dvaadvacetiletý defenzivní univerzál s Twente podle jeho webu podepsal smlouvu do roku 2024 s opcí na další sezonu. V PSV by mu vypršel kontrakt na konci června.

PSV Eindhoven uplatnil opci a rozhodne o Sadílkově budoucnosti

Michal Sadílek zůstane i za tři měsíce kmenovým zaměstnancem PSV Eindhoven. Český reprezentační obránce či záložník se nestane volným hráčem, druhý tým tabulky nizozemské nejvyšší soutěže se rozhodl uplatnit opci a končící kontrakt prodloužil do června 2023...

Sadílek: Zklamání pořád je, ale musíme přepnout a zase vyhrát

Záložník Michal Sadílek je stále smutný z toho, že čeští fotbalisté ve čtvrtek prohráli v semifinále play off o mistrovství světa ve Švédsku 0:1 po prodloužení a na šampionátu se nepředstaví, už ale začíná myslet na úterní přípravný zápas ve Walesu. Dvaadvacetiletý hráč nizozemského Twente doufá, že reprezentanti navážou na výkon proti Seveřanům a zvítězí.

Podle Sadílka nehrozí, že by Češi brali zápas s Kuvajtem na lehkou váhu

Podle záložníka Michala Sadílka nehrozí, že by čeští fotbalisté čtvrteční přípravné utkání s Kuvajtem v Olomouci jakkoliv podcenili. Dvaadvacetiletý středopolař nizozemského Twente si v posledním reprezentačním zápase v říjnu proti Bělorusku řekl o pevnější místo v sestavě a pokud znovu dostane šanci, rád by na povedený výkon navázal.

Záložník Sadílek bude z PSV Eindhoven hostovat v Twente

Záložník Michal Sadílek se po sezoně v Liberci vrací do nizozemské ligy. Dvaadvacetiletý český reprezentant odešel z PSV Eindhoven na roční hostování do Twente. Součástí dohody je i opce na přestup.

Sadílek nemohl uvěřit, že si soutěžní premiéru odbyl proti "svému" Nizozemsku

Český fotbalista Michal Sadílek nemohl uvěřit, že si soutěžní premiéru za reprezentační "áčko" odbyl zrovna v nedělním vítězném osmifinále mistrovství Evropy proti Nizozemsku, k němuž má velký vztah. Po utkání si vyměnil dres se spoluhráči z PSV Eindhoven, kam před šesti lety ještě coby dorostenec odešel.

Češi se dál chystají na Angličany, netrénoval lehce zraněný Sadílek

Český tým se v Praze dál připravuje na úterní závěrečný zápas základní skupiny D mistrovství Evropy proti Anglii. Dnešní trénink před polednem na Strahově vynechal záložník Michal Sadílek, který má lehké zranění. V pondělí dopoledne se mužstvo přesune do dějiště utkání do Londýna.

Sadílek bere pozvánku na ME jako nejlepší dárek k narozeninám, odložil maturitu

Zatímco jeho liberecký spoluhráč Jakub Pešek musel kvůli nominaci na mistrovství Evropy odložit svatbu, Michal Sadílek zase kvůli dodatečné pozvánce na šampionát přesunul maturitu. Účast na Euru bere defenzivní univerzál jako nejkrásnější dárek k pondělním 22. narozeninám.

Liberecký Sadílek zaplnil poslední volné místo v české nominaci na Euro

Defenzivní univerzál Michal Sadílek z Liberce zaplnil poslední volné místo v nominaci české reprezentace na soustředění v severní Itálii a následné mistrovství Evropy.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele