Další články

Zkušený Milner pokračuje v Liverpoolu, o rok prodloužil smlouvu

Anglický záložník James Milner bude i v příští sezoně působit v Liverpoolu. Bývalý anglický reprezentant prodloužil s finalistou Ligy mistrů smlouvu o další rok. Druhý tým Premier League o tom informoval na klubovém webu.

Klopp se kvůli Milnerovu zranění zlobil na televizní stanici

Liverpoolský manažer Jürgen Klopp přisoudil zranění záložníka James Milnera v sobotním ligovém utkání v Brightonu nevhodnému nasazení zápasu a kritizoval kvůli tomu televizní společnost BT Sport. Obhájce titulu hrál od 12:30 místního času, i když ve středu absolvoval zápas v Lize mistrů. Klopp tuto praxi dlouhodobě kritizuje. Jeho tým v tomto režimu hrál už dvakrát a ještě jednou ho to čeká.

Hvězdy z Londýna a Liverpoolu: Sestava 9. kola Premier League

Návrat Premier League po reprezentační pauze je vždycky jako Vánoce. Po dnech zmaru a nudného přepínání mezi více či méně přátelskými zápasy národních týmů jsme zase jednou seděli celý víkend přikovaní k televizím či počítačům a hltali výkony borců z nejsledovanější a pro mnohé i nejlepší soutěže světa. No a kdo hrál o víkendu nejlépe?

Liverpool podepsal nový kontrakt také se záložníkem Milnerem

Služby hned dvou důležitých postav si v průběhu dnešního dne pojistilo vedení Liverpoolu. Nový kontrakt odpoledne podepsal manažer Jürgen Klopp a o několik hodin později ho následoval záložník James Milner, ten by na Anfield Road měl hrát do června 2022...

Milner se cítí velmi dobře a doufá v novou smlouvu v Liverpoolu

James Milner bojuje o místo v základní sestavě Liverpoolu a vedle toho usiluje o nový kontrakt. Anglickému záložníkovi běží na Anfield Road smlouva jen do konce sezony a sám má jasný cíl v podobě prodloužení spolupráce...

Premier League v kostce (28. kolo)

Zkáza favoritů byla dokonale naplněna. Ani jeden z týmů reálně bojujících o titul ve vloženém kole neuspěl - a pouze Leicester dokázal bodovat. Jeho domácí remíza s WBA, původně považována za ztrátu, tak ve finále znamenala další bod náskoku oproti Tottenhamu, Arsenalu i Manchesteru City. O Ligu mistrů se díky jejich zaváhání částečně zapojuje i Manchester United a West Ham.

Rodgers udělal z Milnera zástupce kapitána. Je prý vzorem

Ve Stevenu Gerrardovi Liverpool letos v létě opustila fanouškovská modla, kapitán i vzor pro spoluhráče, a přestože jeho místo jen tak někdo nevyplní, James Milner k tomu má patrně velmi blízko. Alespoň tomu nasvědčují slova Brendana Rodgerse, který zároveň včera novou posilu z Manchesteru City učinil asistentem kapitána...

Liverpool dohodl příchod Milnera

James Milner už má jasno o svém dalším angažmá. Do této chvíle záložník Manchesteru City, kde mu vypršela smlouva, se dohodl s Liverpoolem. K dotažení celého transferu zbývá jen lékařská prohlídka...

Milner chce co nejdříve vyřešit budoucnost

James Milner za Manchester City nastupuje jubilejní pátou sezónu, univerzálnímu středopolaři však na konci probíhajícího ročníku končí smlouva. Tu by pak s úřadujícím anglickým šampionem rád prodloužil...

Milner vyhlíží novou smlouvu, i když moc nehraje

Novou smlouvu si chce v Manchesteru City vybojovat James Milner. Stávající kontrakt, který mu končí v létě 2015, by anglický reprezentační záložník rád prodloužil. Milner chce u Citizens zůstat, přestože se mu nedostává herního vytížení, jaké by si představoval.

Manchester City má další drahou posilu, záložníka Milnera

Manchester City koupil další drahou posilu, kterou se stal anglický reprezentant James Milner. Aston Villa, odkud přestoupil, v rámci vyrovnání získala jiného záložníka Ira Stephena Irelanda.

Mancini chce mít Balotelliho s Milnerem ve čtvrtek v týmu

Manažer Manchesteru City Roberto Mancini vyhlíží další dvě posily, na cestě k Citizens jsou Mario Balotelli a James Milner. Manchester s Interem Milán respektive s Aston Villou čile jedná a Mancini věří, že bude mít oba hráče v kádru ve čtvrtek.

O'Neill se smiřuje s blížícím se odchodem Milnera

Manažer Aston Villy Martin O'Neill si nepřeje, aby James Milner přestoupil do Manchesteru City. Jednání o odchodu anglického reprezentanta ale pokračují a s velkou pravděpodobností se přestup uskuteční. O'Neill Milnera raději nenasadil do přátelského zápasu s Valencií.

Milner by rád odešel z Aston Villy, prozradil O'Neill

James Milner je terčem přestupových spekulací a v následujících dnech by mohl změnit dres. Anglický reprezentační záložník hraje za Aston Villu a zájem o něho má Manchester City. Sám hráč se podle slov manažera Villans Martina O'Neilla přestupu rozhodně nebrání...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele