Další články

Můžeme si za to jen a jen sami, litoval Toppmöller po remíze s Plzní

Trenér Dino Toppmöller u postranní čáry jen nevěřícně a bezmocně máchal rukama a stejně jako celý stadion nechápal, jak fotbalisté Frankfurtu mohli v závěru úvodního utkání hlavní fáze Evropské ligy proti Plzni ztratit dvoubrankové vedení.

Eintracht proti Plzni podcenil závěr, Santos chyboval, píšou německá média

Německá média po čtvrteční remíze Frankfurtu 3:3 s Plzní v úvodním kole fotbalové Evropské ligy kritizují především chybujícího brankáře Kauu Santose. Novináři vyčítají ztrátu dvougólového náskoku nejen jednadvacetiletému Brazilci, ale také bohorovné obraně Eintrachtu v závěru zápasu.

Tep budu mít v normě až po cigárku, Viktorka a Evropa k sobě pasují, řekl Koubek

Trenér Miroslav Koubek byl pyšný na fotbalisty Plzně za to, že v úvodním utkání hlavní fáze Evropské ligy ve Frankfurtu dokázali v závěru smazat dvoubrankové manko a s velkým favoritem remizovali 3:3.

Moc gólů nedávám, asi životní zápas, řekl autor vyrovnávací branky Jemelka

Nečekaného hrdinu měl závěr úvodního utkání hlavní fáze Evropské ligy mezi fotbalisty Frankfurtu a Plzně. Obránce Václav Jemelka dal v předchozím průběhu více než dvouletého angažmá ve Viktorii za A-tým jedinou branku, na půdě německého favorita ale vyrovnávacím gólem ve třetí minutě nastavení zařídil remízu 3:3.

Evropská liga - souhrn 1. kola ligové fáze (čtvrtek 26.9.)

Václav Černý se objevil v základní sestavě Rangers a pomohl k výhře skotského klubu na půdě Malmö, třemi body začalo ligovou fázi rovněž Fenerbahce.

Plzeň ve Frankfurtu nesložila zbraně a po famózní stíhací jízdě vybojovala důležitý bod

Plzeň vydřela v úvodním utkání hlavní fáze Evropské ligy cenný bod na půdě Eintrachtu Frankfurt, se kterým remizovala 3:3. Domácí si sice vybudovali dvougólové vedení, jenže v závěru nejprve udeřil Prince Kwabena Adu a po něm v nastaveném čase také Václav Jemelka.

Lepší než Messi, zlomený Klopp i vážná nemoc. Velký Götzeho příběh s předčasným happyendem

"Mario, dnes začíná velký příběh." Věta, kterou 21. listopadu 2009 pošeptal Jakub Blaszczykowski do ucha debutujícímu Mariu Götzemu (32) nutí o 15 let později k zamyšlení. Nazývali ho zlatým dítětem německého fotbalu, čehož vlastně částečně dostál.

Bulharská média: Dezorientovaná obrana Ludogorce prokázala Slavii zdvořilost

Bulharská média ocenila výkon fotbalistů Slavie, kteří v úvodním zápase Evropské ligy zvítězili v Razgradu 2:0. Ludogorec nebyl podle médií schopný vrátit se do zápasu od té doby, co poprvé inkasoval.

Atmosféra jako za covidu, smál se Zima. Jurásek se obětoval pro tým, chválil Trpišovský

Únava ve tváři, ale také úsměv a spokojenost s výsledkem. Slavia si užila úspěšný vstup do Evropské ligy, když vyhrála na půdě bulharského Ludogorce 2:0. Vítězný gól vstřelil před pauzou Matěj Jurásek (21).

Chytil označil výhru za ideální start do Evropské ligy, gól dal po signálu

Mojmír Chytil označil výhru Slavie v bulharském Razgradu (2:0) za ideální start do Evropské ligy. Svou trefou ve druhém poločase dal výsledku konečnou podobu. Reprezentační útočník v rozhovoru pro klubovou televizi potvrdil, že gól po rohovém kopu Lukáše Provoda dal po nacvičeném signálu.

Evropská liga - preview 1. kola ligové fáze (čtvrtek 26.9.)

Vstup do hlavní fáze Evropské ligy čeká druhou polovinu účastníků a zajímavou podívanou slibuje duel AS Řím - Athletic. Tottenham přivítá Karabach, Lyon poměří síly s Olympiakosem.

Slavia přetavila vynikající formu v první výhru českého týmu na bulharské půdě

Hráči Slavie jako první český klub vyhráli v evropských pohárech v Bulharsku, když v úvodním zápase hlavní fáze Evropské ligy porazili v Razgradu Ludogorec 2:0. O výhru se góly postarali Matěj Jurásek a Mojmír Chytil. Pražané tak ovládli již jedenáctý z posledních 12 zápasů, domácí naopak neuspěli po osmi předchozích duelech bez prohry.

Evropská liga - souhrn 1. kola ligové fáze (středa 25.9.)

Anderlecht vstoupil do ligové fáze Evropské ligy výhrou nad Ferencvárosem. Jiný soupeř pražské Slavie i Plzně PAOK Soluň padl na hřišti Galatasaraye Istanbul. Ve středečním programu se představili i další tři protivníci Viktorie. Manchester United doma remizoval s Twente, Real Sociedad uhrál stejný výsledek v Nice a Dynamo Kyjev podlehlo římskému Laziu. Midtjylland v souboji tří českých hráčů remizoval s Hoffenheimem.

Frankfurt má na každém postu nadstandardního hráče, uvedl Koubek

Trenér plzeňských hráčů Miroslav Koubek si před čtvrtečním úvodním utkáním hlavní fáze Evropské ligy ve Frankfurtu dobře uvědomuje rozdíl mezi oběma soupeři. Třiasedmdesátiletý kouč nevidí v domácím týmu žádnou velkou slabinu, věří však, že jeho svěřenci podají kvalitní výkon i díky zkušenostem z minulého ročníku Evropské konferenční ligy. Na tiskové konferenci uvedl, že zápas na stadionu čtvrtého celku bundesligy bude velkou zkušeností.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele