Další články

Priskeho balancování ve Feyenoordu: Opatrnost místo neoblomnosti či nepřející atmosféra

Jedním z nejdiskutovanějších týmů úvodu sezony nizozemské Eredivisie je ten, ve kterém oproti poslednímu zápasovému dnu minulého ročníku prakticky nezůstal kámen na kameni - Feyenoord. K zásadní změně došlo u rotterdamského celku na lavičce, které místo úspěšného Arneho Slota nyní šéfuje Brian Priske. Jak si bývalý kouč Sparty v novém působišti vede? Na to si posvítili redaktoři nizozemské verze Livesport Zpráv.

Ihattaren je Waalwijku vděčný za příležitost, RKC podle médií panikaří

Mohammed Ihattaren se včera odpoledne oficiálně stal novou posilou RKC Waalwijk. Nizozemskému klubu se nepovedl start do sezony a z krize mu má pomoci i stále teprve 22letý ofenzivní fotbalista, který podepsal kontrakt do června 2025 s opcí na dalších dvanáct měsíců.

Ihattaren se vrátí do vlasti, čeká ho zdravotní prohlídka ve Waalwijku

Mohamed Ihattaren dostane další šanci a kariéru se pokusí obnovit ve vlasti. I v Česku velmi dobře známý nizozemský fotbalista je domluvený na angažmá ve Waalwijku, kde ho čeká zdravotní prohlídka.

Perišić si vyzkouší Eredivisie, chorvatský veterán se dohodl s PSV Eindhoven

PSV Eindhoven dotáhl angažování Ivana Perišiće (35), který po neshodách s trenérem Gennarem Gattusem skončil v Hajduku Split. Obě strany podepsaly smlouvu do konce sezony.

Klaassen uspěl na testech, podpisem smlouvy stvrdil druhý návrat do Ajaxu

Davy Klaassen se už podruhé během kariéry vrací do amsterdamského Ajaxu. 31letý záložník uspěl na výkonnostních testech a podepsal smlouvu do konce letošní sezony, nizozemský celek ho získal jako volného hráče.

Tvrdý debakl pro Heerenveen a van Persieho. Bylo to drsné, opravdu velký náraz, hodnotil kouč

Bývalý vynikající hráč Robin van Persie musel na lavičce Heerenveenu strávit zatím nejhorší porážku své začínající trenérské kariéry. Jeho svěřenci utrpěli v sobotu v Eredivisie debakl 1:9 v Alkmaaru, nicméně nejlepší střelec reprezentační historie chce, aby tým pokračoval ve svém stylu hry a nenechal se drtivou prohrou traumatizovat.

Priskeho kolečko je pod palbou. Feyenoord zahodil výhru a fanoušci dánského kouče kritizují

Úvodní měsíce angažmá v nizozemském Feyenoordu Rotterdam mají z pohledu Briana Priskeho (47), někdejšího lodivoda Sparty, do ideálu pořádně daleko. Byť má jeho tým zápas k dobru, na první PSV ztrácí po 5. kole devět bodů.

Slavia potvrdila návrat Lingra z Feyenoordu. Chci do Edenu vrátit ligovou trofej, vyhlásil

Ondřej Lingr (25) se po roce ve Feyenoordu vrací do Slavie, která rotterdamskému klubu zaplatí 2,2 milionu eur, tedy zhruba polovinu částky, jejíž výše putovala opačným směrem. Ofenzivní univerzál se ve známém prostředí domluvil na smlouvě do roku 2028.

Hancka zklamalo, že nevyšel přestup do Atlétika. Těším se na souboj se Spartou v Lize mistrů, hlásí

Dávid Hancko (26) patřil v létě k nejžádanějšímu zboží na fotbalovém trhu. Největší zájem o slovenského obránce projevovalo Atlético Madrid, ale Feyenoord, do něhož účastník letošního Eura zamířil před dvěma lety z pražské Sparty, se se španělským klubem nedohodl.

Bergwijn se loučí s Ajaxem, křídelníka zlanařil saúdskoarabský Al Ittihad

Al Ittihad znovu lovil v Evropě a nejnovějším přírůstkem do jeho kabiny se stal Steven Bergwijn. Nizozemský křídelník přišel z Ajaxu, saúdskoarabský klub za něho zaplatí 21 milionů eur.

Ajax se znovu staví na nohy. Volný pád střídá cesta nahoru, je však plná pokusů a omylů

Ajax je historicky největší a nejúspěšnější nizozemský klub. A nejde jen o minulost. Ještě v roce 2019 slavil mistrovský titul, získal domácí pohár a dostal se do semifinále Ligy mistrů. Od roku 2022 to ale šlo s hrdou značkou z kopce.

Návrat do Edenu? Slavia údajně jedná o příchodu Lingra

Fotbalisté pražské Slavie na závěr přestupového období plánují velký návrat. Do Edenu by se podle informací nizozemských médií mohl vrátit Ondřej Lingr, který pod Brianem Priskem vypadl z rotace Feyenoordu Rotterdam.

Lipsko z Feyenoordu přivedlo Geertruidu, klub naopak opouští Simakan

Dvě změny v defenzivní řadě provedlo v pátek Lipsko. RB opustil Mohamed Simakan, jenž by měl zamířit do Saúdské Arábie, z Feyenoordu zase přišel Lutsharel Geertruida. Čtyřiadvacetiletý krajní obránce poprvé opustil Rotterdam.

AS Monaco pokračuje v posilování, další akvizicí je obránce Teze

Jordan Teze ve svých 24 letech poprvé opouští PSV Eindhoven a vydává se do zahraničí. Nizozemský pravý krajní obránce vyztuží zadní řadu AS Monaco, knížecí celek dnes ohlásil přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele