Po Aston Ville je na řadě hostování v Atalantě. Zaniolo znovu opustil Galatasaray

05.07., 15:43
Aktuality
Nicoló Zaniolo v dresu Aston Villy. (© AFP)

Italský fotbalista Nicoló Zaniolo posílil Atalantu Bergamo. Do domácí soutěže se pro nadcházející sezonu vrátil na hostování z Galatasaraye Istanbul s možností následného přestupu. O dohodě informovaly oba kluby s tím, že Galatasaray za hostování inkasuje 6,4 milionu eur (asi 161 milionů korun).

Turecký klub v oficiálním prohlášení uvedl, že v případě uplatnění opce na přestup byla v dohodě s Bergamem stanovena cena 15,5 milionu eur (390 milionů korun).

Pětadvacetiletý Zaniolo přestoupil do Galatasaraye vloni v únoru z AS Řím. Uplynulou sezonu ale strávil na hostování v Premier League v Aston Ville. Záložník, který na podzim vyvázl z vyšetřování italského svazu kvůli sázení bez trestu, má v národním týmu odehráno 19 zápasů, do nominace na Euro se nedostal.

V dresu AS Řím v letech 2018 až 2023 odehrál 94 zápasů v Serii A a dal v nich 13 gólů.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
Raffaello

Di Gregorio oficiálně oznámený v Juve

Reagovat
Raffaello

Neapol krásné dresy

https://x.com/sscnapoli/status/1809227142552510923

To překonají už jen Benátky

Reagovat
Sigma Olomouc

Mně se ten retro styl moc nelíbí, otázka vkusu.

Reagovat
masly008

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele