Obrat vykoupený vážným zraněním, Juventus přišel o Bremera

Dnes, 13:43
Aktuality
Bremer (© MAJA HITIJ / GETTY IMAGES EUROPE / Getty Images via AFP)

Juventus včera i v oslabení otočil utkání na půdě RB Lipsko a vyhrál 3:2, černou kaňkou je ale především ztráta obránce Bremera. Brazilský reprezentant si hned v úvodu poranil koleno a jedná se o problém, který ho dost možná připraví o zbytek sezony.

27letý fotbalista byl střídán již po šesti minutách, stadion opouštěl o berlích a po návratu na Apeninský poloostrov se podrobil vyšetření. Testy následně potvrdily nejčernější obavy a hráče čeká minimálně sedmiměsíční pauza.

"Gleison Bremer dnes absolvoval podrobné vyšetření a to odhalilo přetržený přední zkřížený vaz v levém koleně. Fotbalista se v nejbližších dnech podrobí operaci," oznámila Stará dáma v oficiálním prohlášení.

Bremer do včerejšího večera v letošní sezoně nevynechal ani minutu a není jediným čerstvým marodem Juventusu. Krátce po něm opouštěl hřiště i Nicolás González, ofenzivní argentinský reprezentant má zraněný stehenní sval a rovněž jeho nemine nucená pauza.

Vedle této dvojice na marodce zůstává polský útočník Arek Milik, který se podrobil druhé operaci menisku a do akce se zapojí nejdříve začátkem listopadu. V rámci Ligy mistrů v nejbližší době nebude k dispozici ani včera vyloučený brankář Michele Di Gregorio.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
10

to je v prdeli

tohle bohužel zásadně otáčí ambice toho týmu, protože Bremer v jeho aktuální formě patřil k nejlepším stoperům v Evropě, pro Juve klíčovej hráč

Reagovat
Transfermarkt

Je lepší než Zima?

Reagovat
$dolar$

Reagovat
10

?

Reagovat
LAM

Tohle zranění začíná bejt tak častý jak klasickej hamstring . Ale určitě to není tím, že se hraje na plnej výkon každý tři dny celou sezónu

Jsem zvědavej na tu další sezónu u týmů, kteté jedou na MS klubů. Tam vlastně vůbec nebude klasická letní příprava..........

Reagovat
Seydou Doumbia

MS klubu bude letní příprava

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
SunFells

ACL sezóna zase velká škoda, že prodali Huijsena.

Reagovat
-R2D2-

Ramos je volnej..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele