4. kolo
21.09.2024 15:30 CET
0 : 5
(0:2)

Reportáž

Serge Gnabry (© AFP)

Rozjetý Bayern pokračoval v kanonádě i v Brémách, domácímu Werderu nasázel pět gólů

Trenér Bayernu Vincent Kompany pokračoval ve svém stoprocentním vítězném startu do sezony i ve čtvrtém kole německé Bundesligy. Mnichovský celek tento týden vstřelil již 20. gól a ze hřiště Werderu Brémy si odvezl dominantní výhru 5:0.

Bayern v týdnu nasázel Dinamu Záhřeb devět branek, a tak nebylo žádným překvapením, že Bayern v polovině prvního poločasu již vedl, když se trefil Michael Olise. Letní posilu vysunul Harry Kane a Olise s jistotou překonal bezmocného brankáře Michaela Zetterera. U nejlepší akce úvodní pětačtyřicetiminutovky byl opět Olise. Francouzský křídelník se propletl obranou Werderu a předložil míč Jamalu Musialovi, který navýšil vedení hostů.

Ole Werner musel reagovat na dominanci hostů a o přestávce provedl změny, na vývoji utkání to ale nic nezměnilo, protože Bayern i ve druhém poločase domácí přehrával. Mezi střelci nemohl chybět ani Harry Kane, který se postaral o třetí branku, když se prosadil v pokutovém území Werderu. U branky opět asistoval Olise. Nebylo tak překvapením, že i o čtvrtý gól Bayernu se postaral bývalý hráč Crystal Palace.

Pátý gól Bayernu přidal Serge Gnabry, který se protáhl kolem obránce a zakroutil míč do pravého dolního rohu a stanovil konečný výsledek utkání. Bývalého obránce Kompanyho pravděpodobně nejvíce potěší čisté konto Bayernu - první na venkovním hřišti v Bundeslize od listopadu 2023.

Autor: Livesport.cz / Amos Murphy

Komentáře (1)

Přidat komentář
Pepik1212

Bayern Mnichov win

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele