3. kolo
14.09.2024 18:30 CET
1 : 6
(0:4)

Reportáž

Harry Kane v Kielu třikrát skóroval. (© AFP)

Bayern zůstává jako jediný tým Bundesligy stoprocentní, Kane vstřelil v Kielu hattrick

Tři zápasy, tři výhry a skóre 11:3. Taková je bilance Bayernu Mnichov v novém ročníku Bundesligy po výhře 6:1 na hřišti nováčka z Kielu. Hosté o své výhře rozhodli během úvodních 13 minut, ve kterých vstřelili tři branky. Hattrick zaznamenal Harry Kane. Ten potvrdil unikátní bilanci, jelikož skóroval proti všem bundesligovým týmům, proti kterým nastoupil. Bayern vévodí tabulce s dvoubodovým náskokem na dvojici Dortmund - Lipsko. Kiel je bez bodu poslední.

Bayern vstřelil úvodní gól už po 14 sekundách, když Kane vyslal za obranu Jamala Musialu a ten pohodlně skóroval. Druhý gól připravil v sedmé minutě Serge Gnabry, který vystihl špatnou přihrávku Lewise Holtbyho a poslal Kaneovi míč před odkrytou bránu. Ve 13. minutě pak vypíchl míč soupeři Musiala a jeho střelu šajtlí si srazil Nicolai Remberg do vlastní sítě.

Hned vzápětí mohl zvýšit skóre Gnabry, jehož střela skončila na tyči, v další jasné šanci pak bránu minul. Gólman Kielu Timon Weiner pak zlikvidoval velké šance Gnabryho a Kingsleyho Comana, v závěru první půle jej však střelou o tyč překonal Kane.

Hned v úvodu druhé půle se objevil ve velké šanci domácí Benedikt Pichler, jehož pokus však zamířil do břevna. Pak však znovu úřadoval Bayern, Weiner si však poradil se šancemi Kimmicha, Comana a vyrazil i hlavičku Dayota Upamecana po rohu. V 65. minutě však vystřelil Alphonso Davies a Michael Olise šikovnou tečí vsítil svůj první gól v dresu Bayernu.

Kiel se dočkal v závěru utkání alespoň gólu útěchy, když Armin Gigovič dotlačil odražený míč za záda Manuela Neuera. Poslední slovo však měl Bayern, když v nastavení zkompletoval hattrick Kane.

Bayern v příštím týdnu pojede udržet stoprocentní bilanci do Brém, Kiel se utká v zápase dvou týmů bez bodu v Bochumi. Mnichovský tým navíc v úterý čeká úvodní duel základní fáze Ligy mistrů proti Dinamu Záhřeb.

Autor: Livesport.cz / Danny Lewis

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele