4. kolo
21.09.2024 15:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Freiburgu (© AFP)

Heidenheim ztratil tempo z úvodu sezony. Tentokrát ho dvěma góly sestřelil Grifo z Freiburgu

Domácí Heidenheim, který po dvou kolech překvapivě vedl celou Bundesligu, jakoby ztratil své kouzlo. Zatímco v předchozím zápase dostal čtyřgólový příděl od Borussie Dortmund, od Freiburgu před vlastními fanoušky inkasoval třikrát.

Freiburg se vrátil do svých kolejí dramatickým vítězstvím nad Bochumí a na půdě ambiciózního Heidenheimu bylo pro hosty více než žádoucí, aby na vítězný výkon navázali. Úvodní ofenzivní bouři však domácí dokázali přečkat, přičemž sami zahrozili po půlhodině hry. Marvin Pieringer se hezky trefil pravačkou z hrany pokutového území a brankář Noah Atubolu se musel činit.

Rozuzlení zápasu nastalo ve druhém poločase, kdy se hostům podařilo rozvlnit síť třikrát během 11 minut. Nejprve Ritsu Doan skvělou ranou ve stylu Arjena Robbena zpoza šestnáctky vymetl levý horní roh a poté ostrostřelec Vincenzo Grifo dvakrát po sobě trefil přesně opačný roh.

Sebevědomí Heidenheimu se evidentně otřáslo a hráči už neměli sílu se zápasem ještě něco udělat. Jelikož ani Freiburg nechtěl přehnanou snahou riskovat zranění, dohrál se zápas v poklidném tempu bez dalších zásadnějších momentů. Freiburg po výhře šplhá tabulkou strmě vzhůru, zatímco jeho soupeř míří pomalu ale jistě dolů.

Autor: Livesport.cz / Akhil Fisher

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele