6. kolo
30.09.2012 17:30 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

VfL Wolfsburg - 1. FSV Mainz 05 0:2

Fotbalisté Wolfsburgu nezvládli ani další duel a budou se tabulko nejvyšší německé soutěže opět propadat. V tuto chvíli se nacházejí s pěti body na šestnáctém místě. Mainz s naopak dostal z přímého ohrožení a se sedmi body jen jedenáctém místě tabulky. Domácím se opět nepovedl první poločas stejně jako v duelu s Hoffenheimem a v tom druhém už nedokázali vzniklou ztrátou dohnat.

Pokud se navíc favorizovaní Vlci nevzpamatují, mohou na nějaké vyšší cíle zcela jistě zapomenout. V úvodních dvaceti minutách se nic vážnějšího nestalo a oba celky hrály velice vyrovnaně. První důležitá situace se zrodila v 26. minutě. Po krásném centru z pravé strany vyskočil nejvýše Junior Diaz a prudkou hlavičkou zavěsil přímo pod břevno. Od této chvíle hosté ožili a tlačili se do dalších šancí.

Ve 37. minutě hosté pojistili svůj náskok. Po krásném centru z levé strany od Ivanschitze se k míči dostal Adama Szalai a krásnou střelu z deseti metrů mířil přesně k tyči. Až do konce úvodního dějství se nic zajímavého, v závěru se ovšem přitvrdilo a sudí udělil první žluté karty. Stejnou měrou pokračoval i deset minut po přestávce, další velká šance se však urodila v 65. minutě. V ní se ocitl chorvatský útočník Ivica Olič.

Ten se zjevil osamocen ve vápně, jenže jeho hlavička šla těsně vedle hostující branky. Mohuč poté skvěle bránila a soupeře do ničeho nepustila, Vlci se opět trápili v ofenzívě. Hosté byli skvělí především ve vzduchu a soupeři nedali ani trochu místa. V závěru se do náznaků šancí ještě dostali znovu Olič a a Diego, jenže branku soupeře nedokázali výrazně ohrozit a výsledek se proto až do závěrečného hvizdu nezměnil.

Autor: Viktor Sandev / kicker.de, eurofotbal.cz

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
tlaci

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

Za to, že mu Jiráček nebyl dost dobrý mu přeji druhou bundesligu.. a je k ní blíž a blíž..

Reagovat
Sw!fty

Reagovat
Veselac

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele