8. kolo
18.10.2008 15:30 CET
4 : 1
(2:0)

Reportáž

VfL Wolfsburg - Arminia Bielefeld 4:1

Utkání Wolfburgu s Bielefeldem dopadlo podle očekávání a Vlci se tak posunuli na páté místo tabulky. Jak výsledek napovídá, utkání proběhlo zcela pod kontrolou domácích, hosté celý zápas jen stínovali a svůj gól dali prakticky ze své jediné šance.

Hráči VfL vstoupili do zápasu hodně zostra a to hned v páté minutě se již měnilo skóre. Sasha Reither krásnou kolmicí uvolnil Edina Džeka, ten poslal naslepo míč před bránu, kam si již naběhl Zvjezdan Misimovič a zakončit hlavou do prázdné branky mu nečinilo nejmenší potíže.

A o necelou půlhodinu udeřili domácí znova a opět se o gólový příspěvek v síti hostí zasloužil bosenský reprezentant Zvjezdan Misimovič. Hasebe v hloubi pole našel přesným pasem Gentnera, který posunul míč do běhu Grafitemu, ten z první dal míč pod sebe na Misimoviče. Misimovič si míč prvním dotykem zpracoval a druhým míč poslal ke vzdálenější tyči, gólman Arminie byl zcela bezmocný.

A domácí mohli vést hned 3:0, ale v další šanci byl Edin Džeko neúspěšný. Strůjcem celé akce byl kdo jiný, než Zvjezdan Misimovič. Po faulu ve středu hřiště Misimovič neváhal, v mžiku rozehrál a vyslal Džeka na zteč. Ten sice pěkně po zemi vypálil, ale brankář míč vyrazil před sebe a tam nestál v zeleném dresu nikdo.

V druhé půli jako první zahrozili zase domácí, zase gólově a zase u toho byl Zvjezdan Misimovič. Ten rozehrál rohový kop, na něj si naběhl Alexander Madlung a zatímco Dennis Eilhoff čekal v klidu, až mu míč přistane do rukavic, tak se Madlung vrhnul do míče jak utržený vagón a bylo to 3:0. Hosté se ale ovšem nechtěli nechat zahanbit a přesně po hodině hry vstřelil čestný gól i oni. A shodou okolností Alexander Laas, který je v klubu na hostování právě od celku VfL. Ten se dostal v pokutovém území po kombinaci spoluhráčů k míči, dal si míč směrem od brány a z velkého úhlu trefil protější šibenici (ono také nic jiného trefit nešlo).

Poslední slovo ale měli opět domácí. O čtyři minuty později centroval tentokráte Hasebe, na jeho pas si naběhl Grafite a z voleje trefil bránu přímo doprostřed. Naštestí pro něj byl brankář velmi vyběhlý, takže z toho byl gól. Úplně poslední šance přišla opět na straně Vlků, Christian Gentner se probil ve vápně soupeře až těsně před branku hostí, centroval pod sebe na Schäfera, ale ten, jelikož je levák, hodně přestřelil, byť byl hodně blízko branky. Utkání tak skončilo 4:1.

Autor: Jaromír Eybl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele