6. kolo
28.09.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Eintracht Frankfurt - Arminia Bielefeld 1:1

V utkání mezi Frankfurtem a Bielefeldem se zrodila remíza 1:1. Arminii vyšel začátek, kdy vedla po gólu Wichniarka, Eintracht však ovládl druhou polovinu zápasu a díky pózdní Köhlerově brance vyrovnal.

První střelu utkání zaznamenal po dvou minutách Fenin, mířil ale vedle. Na druhé straně zastavil Wichniarka v poslední možný okamžik Russ, v sedmé minutě však již stejný hráč udeřil. Polský kanonýr převzal na pravém kraji pokutového území míč a obloučkem přehodil Nikolova – 0:1. Za tři minuty vystihl Katongo nepřesnou rozehrávku domácích, nahrál Wichniarkovi, leč jeho střela ze stoprocentní pozice šla tentokrát těsně kolem pravé tyče.

Poté to ještě zkoušel ranou Marx a hlavičkou znovu Wichniarek, oba ale neuspěli a mírně šokovaný Eintracht se začal probouzet. Nejprve se dostal k míči Fenin a Eilhoff se musel hodně natahovat, aby jeho skákavou střelu alespoň vyrazil. Po necelé půlhodině se z voleje opřel do míče Inamoto, ránu mířící pod břevno ale skvělým zákrokem vytěsnil znovu Eilhoff. Již v nastavení se octil ve výborné pozici Fenin, tentokrát jeho snahu na poslední chvíli odvrátil hostující blok.

Po změně stran pokračovali v aktivní hře frankfurtští "Orli", obrana Arminie ale po většinu případů pracovala dobře a moc toho domácím nedovolila. Po hodině hry vyzkoušel svojí pravačku střídající Caio, Eilhoffa však nenachytal. Stejný hráč poté zahrozil z přímého kopu, Eilhoff ale jedovatou střelu vyrazil. Na druhé straně se rozběhl Katongo, nadějný brejk však nedokázal dotáhnout.

Tlak domácích s blížícím se koncem sílil, v 86. minutě si Steinhöfer s Ochsem vylámali zuby na Eilhoffovi, minutu poté však již bylo po zásluze vyrovnáno. Z pravé strany nacentroval Steinhöfer, míč se po prodloužení dostal až na zadní tyč ke Köhlerovi a ten hlavou doťukával do prázdné branky – 1:1. Domácí chtěli poprvé v sezoně vyhrát a dále útočili, ve zbývajících minutách si však již žádnou šanci nepřipravili a tak utkání skončilo smírně.

Autor: Petr Vaněček

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

biefeld vyhraje 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

3-0 vyhraje frankfurt 1 gol dá fenin

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele