Další články

Stále se zlepšujeme, pochvaluje si Kompany. Proti Leverkusenu ho mrzela koncovka

První body v letošní sezoně včera ztratil Bayern Mnichov. Bavorský klub doma ve šlágru německé nejvyšší soutěže hostil Leverkusen a s úřadujícím šampionem remizoval 1:1, jeho trenér Vincent Kompany přesto viděl řadu pozitiv.

Čvančara se po deseti měsících konečně trefil. Nejdůležitější ze všeho jsou tři body, řekl

Tomáš Čvančara se v září vrátil do české reprezentace a včera se po hodně dlouhé době zapsal i do listiny střelců. Vytáhlý útočník Gladbachu byl hrdinou utkání proti Unionu Berlín, v šesté minutě nastavení dal jedinou branku.

Bundesliga - preview 5. kola: Frankfurt má volnou cestu ke druhému místu

Hoffenheim prohrál třikrát za sebou a negativní sérii se pokusí ukončit proti Werderu. Ještě hůře je na tom Kiel, nováček se s jedním bodem krčí na posledním místě tabulky a snadné to nebude mít ani proti Frankfurtu.

Budeme potřebovat téměř dokonalý výkon, ví Alonso před šlágrem v Mnichově

Německá liga má na programu páté kolo a jeho součástí je jeden velký šlágr. V sobotu večer budou síly měřit dlouhodobý vládce bundesligové scény s úřadujícím šampionem, Bayern Mnichov přivítá Leverkusen.

Ozvěny z Bundesligy: Ti nevšední fanoušci ze St. Pauli aneb punkem proti fašismu

Třináct ročníků St. Pauli trvalo, než se vrátilo do Bundesligy. Minulou neděli se mu po třech neúspěšných pokusech podařilo získat první bod, to když remizovalo doma s Lipskem. Jestli ale něco charakterizuje tento klub, nejsou to získané trofeje, věhlasná sláva na evropské scéně či supermoderní stadion. Jsou to fanoušci. Pro někoho jsou podivíni, pro jiné naopak vzorem.

Lepší než Messi, zlomený Klopp i vážná nemoc. Velký Götzeho příběh s předčasným happyendem

"Mario, dnes začíná velký příběh." Věta, kterou 21. listopadu 2009 pošeptal Jakub Blaszczykowski do ucha debutujícímu Mariu Götzemu (32) nutí o 15 let později k zamyšlení. Nazývali ho zlatým dítětem německého fotbalu, čehož vlastně částečně dostál.

Méně klasické hudby a více heavy metalu. I to je Eintracht Frankfurt

Frankfurt zahájí tažení Evropskou ligou v sezoně 2024/25 na svém stadionu proti Plzni, z českého pohledu tudíž půjde bezesporu o velmi sledovaný zápas. Co čeká fanoušky Viktorie na tribunách? V čem se bundesligový celek změnil? A co od domácích vlastně očekávat? Na Eintracht si před čtvrtečním duelem posvítila německá redakce Livesport Zpráv.

Kadeřábek k budoucnosti: Jsem nakloněný setrvání v Hoffenheimu, ale nevylučuji ani návrat do Česka

Řadě českých hráčů se po přestupu do ciziny nedaří prosadit do základní sestavy. To ale určitě neplatí o Pavlu Kadeřábkovi (32), jenž je v bundesligovém týmu TSG Hoffenheim už devět let a je velkou oporou týmu. V rozhovoru pro klubový časopis TSG Spielfeld se ohlíží za svým působením v klubu a také odkrývá plány do budoucna.

Hranáč terčem trenérovy kritiky. Nedosahoval bundesligové úrovně, zlobil se Matarazzo

Takhle si český reprezentační stoper Robin Hranáč (24) vstup do Bundesligy po výborné minulé sezoně určitě nepředstavoval. V sobotním zápase na hřišti Unionu Berlín jej americký trenér Hoffenheimu Pellegrino Matarazzo (46) vystřídal po dvou inkasovaných gólech už po první půli.

Undav chválil celý tým. Lepší pocit neznám, radoval se po drtivé výhře nad BVB

Překvapivé nedělní vítězství Stuttgartu nad Borussií Dortmund 5:1 řídil německý reprezentační útočník Deniz Undav (28). Bývalý hráč anglického Brightonu vstřelil první a poslední branku utkání a nečekaně vysoké vítězství si nemohl vynachválit.

Bundesliga - souhrn 4. kola: Stuttgart přehrál Dortmund

Bayern Mnichov dominoval v Brémách a se stoprocentním záznamem se udržel na čele tabulky. Tři body ztrácí obhájce titulu Leverkusen, který v neděli přestřílel Wolfsburg. Stuttgart si pro změnu vyšlápl na Dortmund. Tři body slaví také Freiburg, Eintracht Frankfurt a Union Berlín, jenž přivodil třetí po sobě jdoucí porážku Hoffenheimu.

Bundesliga - preview 4. kola: Guirassy s Antonem zpátky ve Stuttgartu

Tři zápasy si připravila německá nejvyšší soutěž na neděli, ostře sledovaný pak bude souboj Stuttgartu a Dortmundu. Za hosty by měli vyrukovat Serhou Guirassy a Waldemar Anton, tedy hráči, kteří ještě v uplynulé sezoně oblékali dres soupeře. Leverkusen doma bude plnit roli favorita proti Wolfsburgu, stejně jako Lipsko na půdě St. Pauli.

Ozvěny z Bundesligy: Mají v Heidenheimu na to usadit se na několik let v Bundeslize?

Heidenheim an der Brenz, nevelké město z Bádenska-Württemberska, eviduje sportovní dění a zakládání sportovních kroužků už od první poloviny 19. století. Až v roce 2007 ale začala ona moderní obměna fotbalového klubu, který v roce 2023 zamířil mezi bundesligovou elitu. Jeden muž je přitom všemu přítomný od samého startu. Frank Schmidt je už tamní legendou.

Bayernu Mnichov se opět zranil Boey. Vrátí se Kimmich na pravou stranu obrany?

Sacha Boey (24) od lednového příchodu do Bayernu Mnichov nastoupil pouze čtyřikrát a další start hned tak nepřidá. Francouzský obránce absolvoval operaci natrženého menisku, který si pochroumal na včerejším tréninku, a nyní ho čeká několikatýdenní přestávka.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele