Další články

Jurásek zůstane v Hoffenheimu, obránci bude prodlouženo hostování

Návrat do Benfiky ani odchod do jiné zahraniční ligy, o čemž se spekulovalo v minulých měsících, se nekoná. Obránce David Jurásek (23) zůstává v Hoffenheimu. S bundesligovým klubem se podle informací Livesport Zpráv dohodl na prodloužení hostování o další rok.

Bayern Mnichov odměnil Stanišiće, obránce podepsal novou smlouvu

Josip Stanišić se na hostování v Leverkusenu podílel na zisku bundesligového titulu a další trofeje bude chtít přidat v mateřském klubu. Bayern Mnichov se čtyřiadvacetiletým obráncem dlouhodobě počítá, důkazem budiž prodloužení smlouvy do roku 2029.

St. Pauli má náhradu za Hürzelera, kormidla se ujme Blessin

St. Pauli se vrací do německé nejvyšší soutěže a do bojů s nejlepšími bundesligovými kluby ho povede Alexander Blessin, 51letý kouč byl dnes jmenován novým trenérem hamburského celku.

Guirassy rozvířil spekulace, podle tisku požádal o přestup

Niclas Füllkrug září na evropském šampionátu a během turnaje by mu v kabině Dortmundu mohl přibýt jeden konkurent. Hodně zajímavé zboží na trhu představuje Serhou Guirassy, který se podle posledních zpráv nebrání odchodu ze Stuttgartu.

Augsburg se rozloučil s Koubkem. Hledám novou výzvu, řekl český brankář

Brankář Tomáš Koubek končí po pěti letech v Augsburgu, kde v poslední době nedostával šanci. Jednatřicetiletý rodák z Hradce Králové přišel do bundesligového klubu v létě 2019 z Rennes za 7,5 milionu eur a s posledním červnovým dnem mu vyprší smlouva. Augsburg na svém webu uvedl, že Koubek hledá novou sportovní výzvu.

Rose má v Lipsku důvěru, od vedení dostal novou smlouvu

Marco Rose se v září 2022 ujal kormidla RB Lipsko a na lavičce německého klubu bude pokračovat. 47letý trenér měl smlouvu do června 2025, která byla dnes prodloužena o dalších dvanáct měsíců.

Bayern myslí na budoucnost: Pavlović podepsal novou smlouvu do roku 2029

Aleksandar Pavlović bude svůj talent i nadále rozvíjet v Bayernu Mnichov, kde má za sebou průlomovou sezonu. Dvacetiletý záložník, jenž kvůli zánětu mandlí nepomůže Německu na domácím mistrovství Evropy, byl odměněný novým pětiletým kontraktem.

Hürzeler přebírá Brighton, bude nejmladším koučem v historii PL

Z Brightonu po minulé sezoně odešel trenér Roberto De Zerbi a vedení anglického klubu dnes představilo nového kouče, kormidla se podle očekávání ujme Fabian Hürzeler.

Dortmund trenéra nehledal daleko, očekávaně povýšil z pozice asistenta Sahina

Nuri Sahin je očekávaně novým trenérem Borussie Dortmund. V klubu podepsal v pátek oficiálně smlouvu na tři roky. Nahrazuje ve funkci Edina Terzice, který ve středu požádal o ukončení kontraktu a ve čtvrtek jeho rezignaci vedení německého celku přijalo. Pětatřicetiletý rodák z Německa s tureckými kořeny do této chvíle působil jako Terzicův asistent, po pouhém půl roce přitom povýšil do role šéfa lavičky.

Dortmund potvrdil informace tisku, v klubu končí i Hummels

Borussia Dortmund oznámila další velký odchod letošního léta. Kabinu po sezoně opustil Marco Reus, včera se rozloučil trenér Edin Terzič a dnes ho následoval zkušený obránce Mats Hummels.

V Dortmundu končí trenér Terzič, následovat ho bude Hummels

Edin Terzic skončil u hráčů Dortmundu, které v minulé sezoně dovedl do finále Ligy mistrů. Borussia na webu uvedla, že jednačtyřicetiletý kouč požádal o okamžité rozvázání smlouvy a klub mu vyhověl. Podle médií by se měl do role hlavního trenéra posunout dosavadní asistent Nuri Sahin.

Leverkusen představil druhou posilu, koupil záložníka Garcíu

Leverkusen letos vyhrál německou ligu i pohár, vedení ale nehodlá usnout na vavřínech a ještě před startem mistrovství Evropy získalo druhou letní akvizici, kádr posílil dosavadní kapitán Girony Aleix García.

Bayern letos poprvé utrácel, ze Stuttgartu dorazil Hiroki Ito

Bayern Mnichov má nového trenéra, ke změnám dojde i v kabině a novým přírůstkem se stal Hiroki Ito, japonský stoper do Bavorska zamířil na přestup z konkurenčního Stuttgartu. Bavorská strana hráče oficiálně představila ve čtvrtek odpoledne.

1. FC Köln našel nového trenéra, mezi elitu ho má vrátit Struber

1. FC Köln má pro nadcházející měsíce jasný cíl v podobě rychlého návratu do 1. Bundesligy a důležitou roli by měl sehrát Gerhard Struber, 47letý Rakušan byl jmenován novým trenérem německého klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele