Informace

  • Celé jméno
    Václav Hladký
  • Číslo dresu
    31
  • Datum narození
    14.11.1990
  • Výška
    192 cm
  • Pozice
    brankář
  • Váha
    80 kg

Národnost

  • Česko

Aktuální statistiky v klubu Ipswich Town (ENG)

Soutěž
Z
M
G
GP
VG
OG
ŽK
ŽČ
ČK
League Championship 2023/2024
46
4139
0
0
0
57
4
0
0
League Cup 2023/2024
1
90
0
0
0
2
0
0
0
Celkem
47
4229
0
0
0
59
4
0
0

Články

Hladký po postupu do Premier League: Věřím, že se nám povede být konkurenceschopní

Český brankář Václav Hladký zažívá největší úspěch svojí kariéry. Rok poté, co s Ipswichem postoupil do druhé anglické ligy, se raduje znovu, tentokrát ze zajištění účasti ve slovutné Premier League. A má na tom lví podíl, v ligových utkáních na hřišti nechyběl ani minutu. Jak bilancuje veleúspěšnou sezonu? Jak probíhají oslavy? A jak se vypořádává s pochybnostmi některých odborníků, zda si nejvyšší anglickou soutěž vůbec zachytá? O tom všem hovořil v nové epizodě podcastu Livesport Daily.

Hladký považuje rok 2023 za nejlepší v kariéře, v reprezentaci cítí šanci

Brankář druholigového anglického Ipswiche Václav Hladký považuje uplynulý kalendářní rok za nejlepší v kariéře. Od toho nového si slibuje další osobní růst a cítí šanci na premiérovou nominaci do české reprezentace.

Hladký po skvělém podzimu Ipswiche: Nemluvíme o Premier League

Podle gólmana Václava Hladkého se druholigový anglický Ipswich vůbec nezabývá myšlenkami na postup do elitní Premier League. Nováček Championship je v polovině soutěže na nečekaném druhém místě. Hladký v rozhovoru s ČTK zprostředkovaném agenturou V&M agency, která ho zastupuje, ocenil trenéra Kierana McKennu, pro něhož má jen slova chvály, a také to, jak město fotbalem žije. Brněnský rodák si užil i setkání se zpěvákem Edem Sheeranem, velkým fanouškem klubu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele