Kanté se vrátil do centra Chelsea, stále však trénuje sám

Fotbalistům Chelsea svitla naděje, že jim při restartu Premier League nebude chybět francouzský záložník N'Golo Kanté. Devětadvacetiletý mistr světa z obavy o své zdraví kvůli koronaviru dosud zůstával doma, ale již se vrátil do tréninkového centra. Nadále se však chce připravovat jen individuálně.

Kanté je připraven vynechat zbytek sezony v Chelsea

Záložník Chelsea N'Golo Kanté je rozhodnutý vynechat zbytek sezony, pokud se Premier League po koronavirové pauze znovu rozehraje. Francouzský mistr světa, jenž před dvěma lety prodělal kolaps na tréninku, má obavy o své zdraví a kvůli tomu momentálně netrénuje s týmem. Vedení klubu mu individuální přípravu schválilo a podle britských médií na něho zatím netlačí, aby svůj postoj změnil.

Kanté kvůli obavám z koronaviru přestal trénovat s týmem Chelsea

Záložník Chelsea N'Golo Kanté kvůli obavám z koronaviru přestal trénovat s týmem. Francouzský mistr světa se sice v úterý hlásil na startu společné přípravy ve skupinách, ale druhý den se souhlasem trenéra Franka Lamparda vynechal a není jasné, kdy se vrátí.

Pulisic bude ještě lepší, ujišťuje manažer Chelsea Lampard

Nový manažer londýnské Chelsea Frank Lampard byl po finále evropského superpoháru spokojený s výkonem letní posily Blues Christiana Pulisice. Mladý Američan ukázal, že by mohl výhledově nahradit Edena Hazarda, jenž zamířil do Realu Madrid. Podle Lamparda navíc Pulisic bude ještě lepší.

Kanté přiznal, že zájem PSG ho těší, o odchodu z Chelsea však neuvažuje

Francouzský záložník N‘Golo Kanté připustil, že jej potěšily informace o zájmu ze strany Paris Saint Germain. Zároveň ale zdůraznil, že v současném působišti v londýnské Chelsea je šťastný a odchodu do jiného klubu neuvažuje.

Kanté má stále své cíle v Chelsea, spekulacím nevěnuje pozornost

Ve středu záložní formace Chelsea by měl rovněž v příští sezoně úřadovat N'Golo Kanté. Francouzský středopolař patří mezi nejlepší fotbalisty planety na svém postu a média spekulují o jeho možném odchodu do Realu Madrid, sám Kanté ovšem něčemu takovému nevěnuje žádnou pozornost...

Ronaldo se potřinácté dostal do jedenáctky roku podle UEFA.com

Hvězdný portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo se potřinácté v kariéře dostal do nejlepší jedenáctky roku podle hlasování fanoušků na webu UEFA.com a vylepšil svůj vlastní rekord. Nejvíc hráčů (4) má v internetové anketě za rok 2018 Real Madrid.

Chelsea si lukrativní smlouvou pojistila služby záložníka Kantého

N'Golo Kanté patří mezi klíčové postavy Chelsea a nyní se mu dostalo zasloužené odměny. Francouzský záložník si na Stamford Bridge vysloužil nový a hodně lukrativní kontrakt, londýnskému klubu se upsal až do června 2023...

Kantému ujel vlak, tak strávil večer se svými fanoušky

Francouzský mistr světa N'Golo Kanté potvrdil, proč je považován za jednoho z nejsympatičtějších světových fotbalistů. Poté, co mu ujel vlak do Paříže, strávil defenzivní záložník Chelsea sobotní večer s fanoušky, které viděl poprvé v životě.

Kanté přiznal kontakty s PSG, o odchodu ale nepřemýšlel

Francouzský záložník a mistr světa N‘Golo Kanté připustil, že se o něj v létě velmi vážně zajímal Paris Saint Germain. Přestup z londýnské Chelsea však prý pro skromného fotbalistu vůbec nebylo téma k přemýšlení.

EF Podcast #1: Šmarja José

Dokončí Jose Mourinho tuto sezonu na lavičce United? Může za všechny problémy slavného klubu vážně kontroverzní Portugalec? Co přinesl Maurizio Sarri do Chelsea? A je přesunutí Kantého na jiný post ve středu pole správným krokem? Odpovědi na tyto a mnohé další otázky naleznete v prvním díle našeho podcastu.

Kanté se styděl říct si spoluhráčům o fotku s trofejí pro mistry

Ačkoli záložník N'Golo Kanté už dva roky obléká dres londýnské Chelsea a nyní patřil ke klíčovým postavám francouzského triumfu na mistrovství světa, rozhodně netrpí hvězdnými manýry. Naopak zůstává nesmělý a to do té míry, že se údajně styděl říci si spoluhráčům o to, aby mu na chvíli půjčili trofej pro mistry světa, aby mohl zapózovat fotografům a měl tak památku na celý život.

Kanté si nezahraje tři týdny, Chelsea mohou těšit zprávy o Moratovi

N'Golo Kanté si z reprezentačního srazu přivezl zraněný stehenní sval a čeká ho nucená pauza - Chelsea dnes potvrdila informace tisku ze začátku týdne o tom, že francouzský záložník bude mimo hru tři týdny. Fanoušky londýnského celku mohou naopak těšit zprávy ohledně útočníka Álvara Moraty...

Cavani zvolen hráčem sezóny, zbylé kategorie pro Monako

Paris Saint-Germain chtě nechtě ukončí svoji čtyřletou nadvládu nad francouzskou nejvyšší soutěží a přepustí titul Monaku, jeho nejlepší střelec Edinson Cavani se však alespoň dočkal individuálního ocenění a byl zvolen nejlepším hráčem sezóny, zatímco ostatní ceny v rámci Ligue 1 sebrali zástupci knížecího celku...

Nejlepším fotbalistou v Premier League zvolili hráči Kantého

Nejlepším fotbalistou anglické ligy byl zvolen defenzivní záložník Chelsea N'Golo Kanté. Svými hlasy o tom rozhodli sami hráči. Francouzský reprezentant si cenu převzal na nedělním galavečeru, kde byl rovněž vyznamenán David Beckham za celoživotní přínos anglickému fotbalu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele