Jaroslav Drobný Články

Přidat hráče do záložek

Pomůže nám, důvěřuje Hubníkovi Drobný

Hertha má za sebou nejhorší podzim v historii klubu a se šesti body uzavírá bundesligovou tabulku, na jaře se tedy bude muset enormně zlepšit, pokud chce na záchranu byť jen pomýšlet. Výraznou posilou by měl být Roman Hubník, v což věří jeho klubový i reprezentační kolega Jaroslav Drobný...

O brankáře Drobného údajně usiluje Stuttgart

O služby fotbalového brankáře Jaroslava Drobného z Herthy BSC projevil podle německého deníku Bild zájem VfB Stuttgart. Český reprezentační gólman by mohl v patnáctém týmu bundesligové tabulky nahradit zkušeného Jense Lehmanna, který možná v příštích týdnech ukončí kariéru.

Se záchranou budeme mít hodně práce, říká brankář Herthy Drobný

Těžké období prožívá fotbalový brankář Jaroslav Drobný v Hertě. Ze zranění, kvůli kterému vynechal čtyři bundesligové zápasy, se sice již takřka zotavil, o to více ho trápí výkony a výsledky týmu. Klub z německé metropole získal dosud pouze čtyři ze 36 možných bodů a na posledním místě už myslí jen na to, jak se zachránit mezi elitou.

Nejlepším fotbalistou je podle Castrol Indexu Thierry Henry

Nejlepším fotbalistou současnosti je podle statistik Castrol Indexu francouzský útočník Barcelony Thierry Henry. Z Čechů je v nově založeném žebříčku sestaveném na základě objektivní analýzy výkonů dvou tisíc hráčů z pěti předních evropských lig brankář Herthy Jaroslav Drobný.

Drobný by se měl po měsíci vrátit do branky Herthy

Fotbalisté Herthy by se měli o víkendu dočkat toužebně vyhlíženého comebacku brankářské jedničky Jaroslava Drobného. Devětadvacetiletého českého gólmana sice při návratu po zranění zbrzdily další zdravotní potíže, i tak by měl v sobotu proti Norimberku opět po měsíci stát v brance Herthy.

Drobný nebude kvůli zranění tři týdny chytat

Dva až tři týdny absence na hřišti čekají brankáře české reprezentace Jaroslava Drobného, který se zranil ve čtvrtečním utkání Herthy v Evropské lize proti Ventspilsu. Dnešní vyšetření odhalilo, že má natažený zadní stehenní sval pravé nohy.

Drobný má zlomený nos, může s ním ale chytat dál

Jaroslav Drobný se v úvodu bundesligy zranil. Během nedělního zápasu druhého kola na hřišti Mönchengladbachu, který Hertha prohrála 1:2, se srazil se spoluhráčem Arnem Fridrichem a utrpěl zlomeninu jedné z nosních kůstek. I se zraněním by však měl chytat dál, nejblíže už ve čtvrtek v zápase Evropské ligy na trávníku Bröndby Kodaň.

Drobný sklízí v Německu samou chválu

Nemá žádné viditelné nedostatky, soudí o českém fotbalovém gólmanovi Herthy Berlín Jaroslavu Drobném legendární německý brankář Oliver Kahn. Takto pochvalně se o českém reprezentantovi vyjádřil v deníku Bild. Podle stejného listu manažer berlínského klubu Dieter Hoeness potvrdil, že v létě bude Hertha se svou brankářskou oporou s předstihem jednat o nové smlouvě, i když ta stávající vyprší až za rok a půl.

Hráli jsme srdcem, pochvaloval si hrdina Drobný

Hertha BSC včera především zásluhou ohromující týmovosti, vynikající taktice, dvěma brankám Andreye Voronina a skvělému výkonu brankáře Jaroslava Drobného porazila Bayern 2:1 a dostala se na první místo, s čímž jsou berlíňané pochopitelně navýsost spokojeni...

Brankář Drobný se chystá na debut za Česko

Je druhým nejlepším gólmanem bundesligy, chytal řeckou a nizozemskou ligu, krátce působil také v Anglii. Své reprezentační premiéry se ale brankář Jaroslav Drobný dočká až ve středečním duelu na půdě Maroka.

Drobný se rychle uzdravil a stihne jarní start bundesligy

Jen čtrnáct dnů stačilo českému brankáři Jaroslavu Drobnému na to, aby se zotavil po vlasové zlomenině obratle. Opora Herthy Berlín se v pátek poprvé postavila do branky a absolvovala celý trénink, po němž by měla odchytat i dnešní zimní halový turnaj v Düsseldorfu.

Drobný věří, že start Bundesligy stihne

Pozvolný běh a cvičení stability - tak takto zní hlavní náplň Jaroslava Drobného na soustředění Herthy BSC ve španělské Marabelle. Českého brankáře stále trápí obratel bederní páteře a i přes lepšící se stav je jeho start v úvodu jara ohrožen...

Drobný kvůli zranění vynechá až tři týdny přípravy

Český brankář Jaroslav Drobný přijde o dva až tři týdny zimní přípravy fotbalistů berlínské Herthy. Při tréninku se totiž srazil se spoluhráčem Markem Steinem a z kolize si odnesl vlasovou zlomeninu na druhém obratli bederní páteře. Klub to oznámil po vyšetření u týmového lékaře Ulricha Schleichera.

Drobný je podle protihráčů druhý nejlepší brankář ligy

Podzimní výkony v brance Herthy Berlín vynesly českému brankáři Jaroslavu Drobnému i respekt protihráčů. Ti Drobného dokonce zvolili v anketě magazínu Kicker druhým nejlepším brankářem německé bundesligy. Ocenění se od Kickeru dočkal i záložník Filip Trojan ze St. Pauli, jehož magazín vyhlásil nejlepším ofenzivním záložníkem druhé ligy.

V Berlíně opěvují parádní výkon gólmana Drobného

Pravděpodobně dosud nejlepší výkon v dresu Herthy Berlín podal v sobotním bundesligovém utkání v Leverkusenu český brankář Jaroslav Drobný, který měl velkou zásluhu na výhře 1:0. Za třetí nulu v sezóně se na Drobného adresu snáší chvála ze všech stran.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele