Jaroslav Drobný Články

Přidat hráče do záložek

Bild: Brankář Drobný do Bayernu nepřestoupí, klub už nemá zájem

Český reprezentační gólman Jaroslav Drobný v létě do Bayernu Mnichov nepřestoupí. Napsal to dnes německý deník Bild, podle něhož finalista Ligy mistrů ztratil o dvaatřicetiletého brankáře Hamburku zájem. Jako možný důvod, proč se kluby na transferu nedohodly, list uvedl příliš vysoké odstupné.

Pro Drobného klubová sezona skončila, má natržený sval

Brankář Jaroslav Drobný už si v této sezoně za Hamburk nezachytá. Zranění v oblasti pánve se ukázalo podle listu Bild vážnější, vedle pohmožděné kosti má český reprezentant také natržený sval. Po dnešním domácím loučení Hamburku tak vynechá za týden i závěrečné bundesligové kolo.

Drobný má po střetu s Pekhartem pohmožděnou kyčel a pánev

Český brankář Jaroslav Drobný z Hamburku skončil po sobotním bundesligovém utkání s Norimberkem (1:1) v nemocnici. Dvaatřicetiletý gólman utrpěl vážnou pohmožděninu kyčle a pánve, podle internetových stránek klubu však zatím není jasné, jak dlouho bude mimo hru.

V Hamburku pějí ódy na "tvrďáka" a "mašinu" Drobného

Jaroslav Drobný z Hamburku si za svůj heroický výkon v nedělním utkání proti Leverkusenu (1:1) vysloužil obdiv fanoušků, spoluhráčů a šéfů týmu. Česká reprezentační dvojka nastoupila do zápasu navzdory zranění palce a vynikajícím výkonem pomohla svému týmu alespoň k bodu.

Die Welt: Vedení Hamburku je proti odchodu Jarolíma a Drobného

Vedení bundesligového Hamburku se staví proti záměru sportovního ředitele Franka Arnesena zbavit se po sezoně českých fotbalistů Davida Jarolíma a Jaroslava Drobného, kteří se stali tahouny týmu v bojích o záchranu. Napsal to deník Die Welt a nevyloučil, že by oba mohli v Hamburku pokračovat.

Drobný podle německých médií v létě posílí Bayern Mnichov

Brankář Jaroslav Drobný přestoupí podle německých médií po sezoně z Hamburku do Bayernu Mnichov. Dvaatřicetiletý český reprezentant by měl v bavorském velkoklubu nahradit končícího Jörga Butta v roli dvojky za německou jedničkou Manuelem Neuerem.

Neotřesitelný Drobný, vyzdvihuje Kicker českého brankáře

Přídomkem "Neotřesitelný" dnes označil německý sportovní magazín Kicker na svých internetových stránkách brankáře Jaroslava Drobného z Hamburku. Právě současným výkonům českého gólmana připisuje velký podíl na vzestupu týmu z posledního místa bundesligové tabulky na aktuální 13. pozici.

Hamburk nechá Jarolíma v zimě odejít a prý zadarmo

Bundesligový Hamburger SV umožní českému záložníkovi Davidu Jarolímovi odejít v zimním přestupním období do jiného klubu. Po schůzce s bývalým kapitánem týmu, který však nyní plní už jen roli náhradníka, to oznámil sportovní šéf HSV Frank Arnesen.

Drobný po zlomenině nosu do týdne chytal

Náhradní brankář reprezentace Jaroslav Drobný se dobře dokáže vžít do pocitů svého parťáka Petra Čecha, který si v sobotním ligovém zápase zlomil nos, a teď je kvůli tomu ohrožený jeho start v barážových zápasech s Černou Horou. Drobný si tím samým prošel před dvěma lety.

Drobný nechce spekulovat, kdo ve Skotsku nahradí Čecha

Brankář Jaroslav Drobný přicestoval na sraz české reprezentace po více než roční přestávce a při zranění obvyklé jedničky Petra Čecha by mohl zamířit v klíčovém utkání kvalifikace mistrovství Evropy ve Skotsku rovnou mezi tři tyče. Zkušený gólman vyloučil, že by ho při případném startu v Glasgowě mohla svazovat nervozita.

Drobný čelí kritice za výkony v bundeslize, Hamburk za ním stojí

Na brankáře bundesligového Hamburku Jaroslava Drobného se snáší kritika za jeho chyby v dosavadních zápasech německé nejvyšší soutěže, v níž se ambiciózní klub ze severu země krčí na posledním místě s jediným bodem a s nejvyšším počtem inkasovaných branek.

Brankář Drobný se chystá na roli jedničky Hamburku

Až do minulé sezony brankář Jaroslav Drobný řadu let nepoznal, jaké to je vysedávat na lavičce mezi náhradníky. S výjimkou reprezentačních výběrů, kde od juniorských let zůstával ve stínu Petra Čecha, nehrozilo, že by byl dlouhodobě klubovou dvojkou. Až minulou sezonu v Hamburku by raději při bilancování dosavadní kariéry přeskočil.

Drobný chce být po Hamburku jedničkou v brance i v reprezentaci

Jaroslav Drobný by chtěl po získání postu brankářské jedničky v bundesligovém Hamburku zaujmout stejné místo i v české reprezentaci. Prohlásil to v dnešním vydání deníku Hamburger Abendblatt.

Drobný bude brankářskou jedničkou Hamburku

Český reprezentant Jaroslav Drobný bude v příští sezoně brankářskou jedničkou bundesligového Hamburku. Podle dnešního vydání deníku Hamburger Morgenpost to oznámil trenér aktuálně osmého týmu nejvyšší německé soutěže Michael Oenning. Drobný zaujme post po dlouholeté opoře HSV Franku Rostovi, který po skončení ročníku odejde.

Hamburk má v plánu udržet Jarolíma, Drobný chce být jedničkou

Bundesligový Hamburk chce udržet českého záložníka Davida Jarolíma. Deníku Hamburger Morgenpost to řekl sám dvaatřicetiletý fotbalista, který absolvoval pohovor s novým šéfem aktuálně sedmého týmu nejvyšší německé soutěže.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele