David Lafata Články

Možná je to pro nás životní sezóna, říká jablonecký Lafata

V sobotním večerním zápase dokázal Jablonec přetlačit nájezdníky z Brna a nadále se vyhřívá na třetí příčce se stejným počtem bodů jako Baník, který má ovšem pondělní zápas k dobru.

Lafata chce s Jabloncem hlavně do evropských pohárů

Jedním ze strůjců vítězství fotbalistů Jablonce v 24. kole první ligy v Mladé Boleslavi byl střelec první branky David Lafata. Na hrotu útoku hostujícího celku byl sám, ale důrazem a fotbalovým umem hodně zaměstnával domácí obranu. Svým gólem pak udržel Jablonec v boji o titul, sám však chce hlavně s týmem postoupit do evropských pohárů.

Lafata: Snad jsem střeleckou smůlu protrhl

Jablonečtí fotbalisté si už svého spoluhráče Davida Lafatu v žertu dobírali a připomínali jeho nulu na kontě letošních vstřelených branek. Dnes je ale pracovitý útočník umlčel: právě on v 63. minutě rozhodl derby s Libercem a postaral se o to, že Jablonec po čtyřech letech opanoval podještědskou bitvu.

Rada dodatečně povolal Lafatu

Útočník Jablonce David Lafata rozšířil kádr reprezentace před středečním zápasem kvalifikace mistrovství světa se Slovenskem v Praze. Na dnešní tiskové konferenci to řekl trenér českého národního mužstva Petr Rada.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele