základní část, 9. kolo
15.10.2016 19:45 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

PSV Eindhoven - Heracles Almelo 1:1

Opravdu pořádně nečekanou ztrátu zaznamenali hráči PSV po reprezentační pauze. V utkání proti trápícímu se Heraclesu, který na výhru čeká od půlky srpna a v Eindhovenu padl od roku 2005 celkem jedenáctkrát v řadě, pouze remizovali 1:1. Mužem utkání se stal hostující gólman Bram Castro, který domácím borcům pořádně otrávil sobotní večer.

V posledních týdnech to PSV ne úplně dobře šlapalo, v minulých šesti zápasech dokázal vyhrát jen dvakrát, a proto si potřeboval nad svým velice oblíbeným soupeřem spravit chuť. Do sestavy se vrátil Bart Ramselaar, ani on však nezabránil velké blamáži. V tuhle chvíli ztrácí mužstvo kouče Phillipa Cocuho už devět bodů na vedoucí Feyenoord.

Boeren si zkraje utkání vytvořili čtyři velmi dobré příležitosti, z nichž tu největší nedokázal proměnit L. de Jong. Ten směroval míč hlavou na bližší tyč, tam ale reflexivně zasáhl Castro, jemuž pomohla právě i branková konstrukce, do níž balón vyrazil. Ve 39. minutě na druhé straně z ničeho nic udeřil Heracles a zcela šokoval eindhovenské fanoušky.

PSV si až příliš hrál s míčem na vlastní polovině, presující Bruns toho plně využil a vybojoval balón pro Armenterose, který si před vyběhnuvším gólmanem Zoetem dokázal v koncovce poradit. Vedení klubu z Almela nevydrželo dlouho, ve 41. minutě se Gastónovi Pereirovi podařilo míč doklepnout za brankovou čáru po rohovém kopu.

Ve druhém poločase se hosté ještě více zatáhli na vlastní polovinu a zuby nehty bránili nerozhodný výsledek. Svou šanci promarnil Gastón Pereiro, který mířil jen mimo, a Bergwijn napálil pouze břevno. Skórovat se nepodařilo ani střídajícímu Zinčenkovi, jenž taktéž netrefil prostor mezi třemi tyčemi, a Castro ještě předtím dokázal výtečně vychytat Bergwijna.

Autor: Patrik Sandev / psv.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
pawelFCB

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

hnus hnus hnus...blacklist na vždy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele