základní část, 24. kolo
21.02.2015 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Heracles Almelo - FC Utrecht 1:1

Duel dvou celků z dolní poloviny tabulky, Heraclesu s Utrechtem, dopadl nakonec spravedlivou remízou. Diváci na stadionu na góly dlouho čekali, nakonec se v krátkém sledu dočkali oba tábory fanoušků. Závěrečná desetiminutovka nabídla ještě několik zajímavých momentů, více branek už ale nepadlo.

Úvod utkání patřil domácím, problémy hostující obraně dělal především Bryan Linssen a Illias Ben Hassani. Prve jmenovaný se blýskl několika skvělými individuálními akcemi, do zdárného konce je však nedotáhl. Střely Ben Hassani zase buď mířili vedle, nebo je zblokovala obrana Utrechtu. Poté ještě nebezpečně pálil aktivní Darri a brankář Ruiter si připsal důležitý zákrok.

Dvacetiletý křídelník Brahim Darri se objevil také v dosud největší šanci zápasu. Skvělou otočkou se uvolnil kolem obránce, bohužel pro Heracles mířila jeho střela na zadní tyč kousek vedle. Nakonec se domácí dokázali prosadit. Perfektní centr z pravé strany usměrnil za bezmocného Ruitera střídající Denni Avdić, který byl v tu době na hřišti asi jen dvě minuty.

Nicméně hráči Almela se z vedení dlouho neradovali. Čtyři minuty nato dostal v šestnáctce neskutečně mnoho prostoru Sébastien Haller a nedal gólmanu Castrovi šanci. V závěru se snažil Utrecht strhnout vítězství na svou stranu, neboť Heracles dohrával bez vyloučeného Veldmata, z velkého tlaku ale kýženou branku vytěžit nedokázal a musel se tak spokojit s bodem.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele