základní část, 8. kolo
28.09.2013 18:45 CET
1 : 4
(1:2)

Reportáž

RKC Waalwijk - Heracles Almelo 1:4

Trápení Waalwijku nadále pokračuje. Svěřenci kouče Erwina Koemana nestačili ani na Heracles, kterému doma podlehli 1:4, a už počtvrté v řadě si nepřipsali ani bod.

Že to dnes Waalwijk nebude mít snadné, ukázala již desátá minuta. To Heracles zásluhou Marka Utha udeřil poprvé. Hned na to mohl vyrovnat Aurelian Joachim, ale svou střelu poslal těsně vedle tyčky. Na gól si lucemburský forvard musel nakonec počkat až do 25. minuty, kdy bezezbytku využil perfektního centru Andersona a s přehledem překonal bezmocného Pasveera. Ještě před přestávkou se ovšem povedlo Heraclesu vrátit vedení na svou stranu. Krásnou střelou zpoza vápna se o to postaral křídelník Bryan Linssen.

Do druhé půle pochopitelně vletěl Waalwijk s cílem co nejrychleji vyrovnat, avšak místo toho inkasoval brzy potřetí. Cziommer po osmi minutách hry odcentroval do pokutového území, k zakončení se dostal útočník Uth a podobně jako na začátku utkání, ani v tomto momentě nezaváhal.

Třetí úder Heraclesu zlomil jakýkoliv odpor bojujícího Waalwijku. Domácí fotbalisté se ve zbytku zápasu trápili a pro bránu Pasveera nepředstavovali výraznější nebezpečí. Nakonec asi nikoho příliš nepřekvapilo, když v 79. minutě inkasovali ještě počtvrté. Přesně umístěnou ranou dokonal svůj hattrick Mark Uth.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele