základní část, 4. kolo
24.08.2013 19:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - PSV Eindhoven 1:1

PSV nezvládlo roli favorita a na horké půdě v Almelu s tamním Heraclesem pouze remizovalo 1:1.

Utkání nezačalo pro hostující PSV vůbec dobře. Hned od začátku se totiž iniciativy chopil domácí celek a nedal na sobě znát žádný respekt. Vrchol přišel navíc hned v 6. minutě, ve které Kwame Quansah skvělým zákrokem sebral míč jednomu z hostujících hráčů a na výborně nahrál volnému Duertemu. Ten napřáhl ke střele a za mírné teči bránícího hráče překonal Zoeta.

Heracles se brzy ujal vedení a PSV tím hodně překvapil. Tlak domácích navíc neustával a ve 22. minutě se mohlo v Almelu slavit podruhé. Tvrdá střela Linssena mířila však těsně nad břevno hostující branky.

První poločas poté moc fotbalu nenabídl. Domácí však vedli a i proto se od druhé půle hodně očekávalo. Na tahu byli totiž hosté z Eindhovenu. Heracles byl však dne při chuti a i na začátku druhého dějství byl aktivnější. V 54. minutě mohl navíc domácí celek opět využít vstup do poločasu. Střela, kterou vyslal opět aktivní Linssen, orazítkovala pouze břevno.

S ubíhajícím časem ovšem domácím docházeli síly a hostující PSV vyčkávalo na svou šanci. Heracles se hodně zatáhl a tak mohlo být v 75. minutě srovnáno. V té napřáhl z dobrých pětatřiceti metrů k ráně hostující Bruma, jeho pumelice nadělala Pasveerovi velké problémy.

Hosté se však přeci jen dočkali srovnání. V samotném závěru, v běžící 86. minutě, se k míči dostal Ji-Sung Park. Parádní individuální prací se dostal až do pokutového území a přestože byl v tísni bránícího hráče, tak dokázal vystřelit. Jeho technický pokus nedal domácímu brankáři šanci a Park tak stanovil konečné skóre 1:1.

Autor: Petr Zajíc

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

Či čong=

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele