základní část, 31. kolo
05.04.2014 20:45 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Heracles Almelo - Go Ahead Eagles 1:2

Eagles prohráli čtyři venkovní zápasy za sebou, v klíčový okamžik ale dokázali zabrat a ukořistit veledůležité tři body. Nepříznivě se vyvíjející duel s Heraclesem nakonec opanovali v poměru 2:1.

Hosté vstoupili do zápasu aktivně a už v úvodních minutách měli několik zajímavých příležitostí k otevření skóre. Především střely Falkenburga a Antonii zaváněly gólem, obě ale nakonec skončily mimo území tři tyčí. Brankář Andersen se v bráně Go Ahead dlouhou dobu víceméně nudil, první vážnější situaci musel řešit až po téměř půlhodině hry, kdy byl nucen likvidovat střelu Rienstry.

Heracles toho před přestávkou směrem dopředu příliš nevymyslel, přesto šel v 37. minutě do vedení. Mikhael Rosheuvel dostal vynikající přihrávku od Bel Hassaniho, po které udělal kličku brankáři Pasveerovi a zakončil do prázdné brány.

Vstřelený gól do té doby utrápené Heraclieden nakopl, po změně stran se ale dění na hřišti postupně začalo vracet zpátky do zajetých kolejí. Eagles znovu získali půdu pod nohama a v 69. minutě se dočkali zaslouženého vyrovnání. Deniz Türüc se prosadil krásnou střelou k tyči.

Už o pět minut později dokázali hosté stav utkání zcela otočit. Po rychlém brejku, který vedl Antonia, jenž na sebe nalákal gólmana Pasveera, zakončoval do prázdné brány Erik Falkenburg.

Heracles se po druhé trefě Eagles zcela sesypal a ve zbytku utkání už jen odolával útočným nájezdům soupeře. Bylo až s podivem, že již neinkasoval. Jarchino Antonia, který v poslední minutě zápasu viděl červenou kartu za napadení protihráče, postupoval hned dvakrát sám na Pasveera, ani jednou na něj ale nevyzrál. Zase tak moc ho to ale mrzet nemuselo...

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele