základní část, 14. kolo
24.11.2012 20:45 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Willem II - Heracles Almelo 2:2

Heracles byl na půdě posledního Willemu nesmírně blízko vítězství. Ještě patnáct minut před koncem řádné hrací doby vedl o dvě branky. Závěr utkání ale nezvládl a nakonec se musel spokojit pouze s nerozhodným výsledkem 2:2.

Od začátku utkání bylo patrné, že hostující fotbalisté si přijeli do Tilburgu pro tři body. Vytouženého vedoucího gólu se ale nakonec dočkali až v průběhu třiatřicáté minuty, kdy se do samostatného úniku dostal útočník Samuel Armenteros a brankáři Meulovi nedal šanci - 0:1. Ani následně ale Heracles nepolevil a nadále znamenal pro obranu Willemu velké nebezpečí.

V dvaašedesáté minutě pak své vedení navýšil. K míči se opět dostal Samuel Armenteros a střelou z dálky neomylně zakončil - 0:2. Kdekdo si myslel, že druhý gól v síti Meula zlomí jakýkoliv odpor Willemu, nakonec tomu ale bylo jinak. Svěřenci kouče Streppela se dokázali zvednout a třináct minut před koncem pak zásluhou Nieka Vossebelta snížili na 1:2.

To však ze strany Willemu ještě ani zdaleka nebyl konec. V poslední minutě předvedl hostující brankář Pasveer velkou chybu, čehož využil Jorden Peters a poslal míč do brány - 2:2. V nastaveném čase pak ještě Milano Koenders fauloval Podevijna a po zásluze viděl červenou kartu.

Autor: Tomáš Honajzer / vi.nl

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
freakmarena19

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele